Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Με ηλεκτρικό τούρμπο το επόμενο VW Golf

tags :
Με ηλεκτρικό τούρμπο το επόμενο VW Golf
Η επόμενη γενιά Golf θα έχει αρκετές νέες τεχνολογίες συμπεριλαμβανομένης και της υπερτροφοδότησης από ηλεκτρικά κινούμενο στροβιλοσυμπιεστή…
Μπροστά στους αυστηρότερους κανονισμούς περί ρύπων (περισσότερο για το CO2, για να ακριβολογούμε) το επόμενο VW Golf που θα λανσαριστεί σε περίπου πέντε χρόνια θα έχει διάφορες καινοτομίες.
Μέχρι τότε έχουμε καιρό, θα πείτε, αλλά το νέο Golf είναι μια καλή ευκαιρία για να μας δώσει μία γεύση από τις μελλοντικές τεχνολογίες που θα έρθουν.
Η σημαντικότερη από αυτές ίσως να αφορά στο ηλεκτρικό τούρμπο. Η «ατμόσφαιρα» όσο πάει και θα λιγοστεύει καθώς τα περιθώρια για τους κατασκευαστές στενεύουν. Αναπόφευκτα, οι ειδικοί προσανατολίζονται στην υβριδοποίηση των μοτέρ τους βελτιώνοντας την απόκριση στις χαμηλές rpm.
Κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό για τους μικρούς σε χωρητικότητα τούρμπο ντίζελ, αλλά και για τους βενζινοκινητήρες (φήμες κυκλοφορούν ήδη για 1.0 TSI με ηλεκτρικό τούρμπο). Εδώ η παρουσίαση των πρωτότυπων V6 TDI της Audi. (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης