Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Nissan Juke - Peugeot 2008 - Renault Captur: Συγκρίνουμε τρία από τα καλύτερα crossover της αγοράς!

tags :
Nissan Juke - Peugeot 2008 - Renault Captur: Συγκρίνουμε τρία από τα καλύτερα crossover της αγοράς!
Δοκιμάζουμε τις ντίζελ εκδόσεις τριών αξιόλογων μοντέλων με πολυχρηστική πρακτικότητα και SUV στιλ…
H κατηγορία που τοποθετούνται και τα τρία μοντέλα είναι από τις αγαπημένες των κατασκευαστών το τελευταίο διάστημα και αυτό διότι υπάρχει ισχυρή ζήτηση από το αγοραστικό κοινό.
Δικαιολογημένα, άλλωστε, καθώς τα μικρά crossover συνδυάζουν καλούς χώρους και έναν εκτός δρόμου αέρα με αυξημένη απόσταση αμαξώματος από το έδαφος και υπερυψωμένη θέση οδήγησης. Και από την άλλη, η τιμή πώλησης μπορεί να είναι ελαφρώς υψηλότερη από ένα supermini, αλλά είναι και σημαντικά χαμηλότερη από εκείνη ενός κλασικού κόμπακτ SUV ή MPV.
Στην περίπτωση του συγκριτικού μας και τα τρία μοντέλα εξοπλίζονται με αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες, η κίνηση είναι αποκλειστικά στους μπροστινούς τροχούς, ενώ το αμάξωμά τους δεν ξεπερνά τα 4,2 μέτρα σε μήκος.
Τα δύο γαλλικά της παρέας χαρακτηρίζονται από μία κομψή και πιο αποδεκτή εμφάνιση, σε σχέση με το πιο αντισυμβατικό Nissan Juke.
Το οποίο μπορεί να κατάγεται από μία ιαπωνική εταιρία, αλλά η καρδιά του προέρχεται από την Renault (ουσιαστικά είναι η ίδια με του Captur). (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης