Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Συγκρίνουμε τα ντίζελ Toyota Yaris 1.4D vs VW Polo 1.4 TDI

tags :
Συγκρίνουμε τα ντίζελ Toyota Yaris 1.4D vs VW Polo 1.4 TDI
Σχεδιαστικά το Yaris μετά την τελευταία του ανανέωση απέβαλε τη συντηρητική εικόνα που είχε κληρονομήσει από τις προηγούμενες γενιές κι έγινε πιο μοντέρνο
Μικρά και ταλαντούχα, με χιλιάδες υποστηρικτές και θαυμαστές, τα δύο μοντέλα της δοκιμής μας είναι αυτό που λέμε «συνάντηση κορυφής» στην κατηγορία...
Με δεδομένο τις αυξημένες διαστάσεις των σούπερ μίνι και τη χαμηλότερη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, τα Yaris και Polo μπορούν υπό προϋποθέσεις να παίξουν και το ρόλο βασικού αυτοκινήτου για μικρές οικογένειες. Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, για τη συγκριτική μας δοκιμή είχαμε το 5θυρο Yaris και το 3θυρο Polo (εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε διαθέσιμο το πεντάθυρο).
Πέρα από κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στην πρακτικότητα και την τιμή, τα δύο αυτά μοντέλα είναι απευθείας ανταγωνιστές, ιδιαίτερα επειδή έχουν κινητήρα diesel ίδιας χωρητικότητας και ίσης απόδοσης (σ.σ. για αυτό στον πίνακα των χαρακτηριστικών αναφέρουμε την πιο εμπορική πεντάθυρη έκδοση του Polo).
Σχεδιαστικά το Yaris μετά την τελευταία του ανανέωση απέβαλε τη συντηρητική εικόνα που είχε κληρονομήσει από τις προηγούμενες γενιές κι έγινε πιο μοντέρνο. Το Polo για άλλη μια φορά παρουσιάζεται «σταθερή αξία», με λεπτομέρειες που το συνδέουν άμεσα με το μεγαλύτερο Golf.

Διαβάστε περισσότερα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης