Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Οριακό προβάδισμα 1% υπέρ του Brexit στην τελευταία δημοσκόπηση, αλλά μειώνονται οι υποστηρικτές του

tags :
Reuters: Οριακό προβάδισμα 1% υπέρ του Brexit στην τελευταία δημοσκόπηση, αλλά μειώνονται οι υποστηρικτές του
Η καμπάνια υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ε.Ε. λαμβάνει το 45% των ψήφων, έναντι 44% που καταγράφει το στρατόπεδο των υποστηρικτών της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Μικρή κάμψη σημειώνουν τα ποσοστά των Βρετανών που θα ψηφίσουν υπέρ του Brexit στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής εκείνα των υποστηρικτών της παραμονής της χώρας στην Ε.Ε.
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση από την εταιρεία ICM, την οποία επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, η καμπάνια υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ε.Ε. λαμβάνει σήμερα το 45% των ψήφων, έναντι 44% που καταγράφει το στρατόπεδο των υποστηρικτών της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σημειώνεται ότι στην έρευνα δεν υπολογίζονται οι ψηφοφόροι που δήλωσαν ότι δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.
Σε παρόμοια έρευνα την προηγούμενη εβδομάδα και πάλι από την ICM και πάλι το 44% δήλωσε ότι επιθυμεί την παραμονή της χώρας στην Ε.Ε., με το 46% να τάσσεται υπέρ της «εξόδου».
Όπως τονίζει η εταιρεία δημοσκοπήσεων, η τελευταία έρευνα, η οποία διεξήχθη την περίοδο 29 Απριλίου - 3 Μαΐου, έχει λάβει υπόψιν της την πιθανότητα οι συμμετέχοντες σε αυτήν όντως να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, βάσει των σχολίων τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης