Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανοδικά κινείται η τιμή του χρυσού για τρίτη συνεχή ημέρα – Στα 1.337,52 δολάρια η ουγγιά

tags :
Ανοδικά κινείται η τιμή του χρυσού για τρίτη συνεχή ημέρα – Στα 1.337,52 δολάρια η ουγγιά
Το πολύτιμο μέταλλο αναμένει τα αποτελέσματα για τα διαρκή αγαθά των ΗΠΑ και τα στοιχεία του ΑΕΠ αργότερα αυτή την εβδομάδα.
Η τιμή του χρυσού διαπραγματεύεται σήμερα (24/8) σε εύρος 5 δολαρίων με ανοδικές τάσεις για τρίτη συνεχόμενη ημέρα και εκτιμάται ότι μπορεί να φθάσει σε υψηλό 5 ημερών.
Επί του παρόντος οι επενδυτές φαίνονται συγκρατημένοι, με την τιμή του πολύτιμου μετάλλου να διαπραγματεύεται στα 1.337,52 δολάρια η ουγγιά, πολύ κοντά στο χαμηλό ημέρας των 1.336,99 δολαρίων.
Η τιμή του χρυσού φαίνεται να παραμένει ανεπηρέαστη από τις διακυμάνσεις τις συναλλαγματικής αξίας του δολαρίου, αλλά και της συγκράτησης που παρατηρείται στις αγορές εν αναμονή της επερχόμενης συνόδου της Fed, όπου αναμένεται να δοθεί μια σαφής εικόνα για τις προοπτικές της νομισματικής πολιτικής της.
Επιπλέον, το πολύτιμο μέταλλο αναμένει τα αποτελέσματα για τα διαρκή αγαθά των ΗΠΑ και τα στοιχεία του ΑΕΠ αργότερα αυτή την εβδομάδα, από τα οποία θα φανεί η δυναμική της οικονομικής ανάκαμψης των ΗΠΑ, που θα επηρεάσει και την τιμή του χρυσού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης