Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συρία: Κερδίζει έδαφος ο Assad στο Χαλέπι – Κατέλαβε στρατόπεδο των ανταρτών

Συρία: Κερδίζει έδαφος ο Assad στο Χαλέπι – Κατέλαβε στρατόπεδο των ανταρτών
Η επιχείρηση του καθεστώτος δεν περιορίζεται στους από αέρος βομβαρδισμούς, αλλά επεκτείνεται και με ανάπτυξη χερσαίων στρατευμάτων 
Οι κυβερνητικές δυνάμεις του Προέδρου Bashar al-Assad κατέλαβαν σήμερα 29/9 το στρατόπεδο Handarat βόρεια του Χαλεπίου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Αντάρτες μαχητές επιβεβαίωσαν την είδηση σε ξένα πρακτορεία, αναφέροντας πως το στρατόπεδο είχε καταλειφθεί και την προηγούμενη εβδομάδα από τις συριακές δυνάμεις, για να ανακαταληφθεί το Σάββατο από την αντιπολίτευση.
Οι δυνάμεις του Assad, υποστηριζόμενες από Μόσχα, Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν και Χεζμπολάχ, εξαπολύουν μετά τη λήξη της εκεχειρίας μία άνευ προηγουμένου επίθεση στο πρώην οικονομικό κέντρο της Μέσης Ανατολής, το οποίο αποτελεί προπύργιο των ανταρτών.
Πλέον, όπως μετέδιδε και το Reuters που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην εμπόλεμη ζώνη, η ευρεία επιχείρηση του καθεστώτος Assad δεν περιορίζεται μόνο στους από αέρος βομβαρδισμούς, αλλά επεκτείνεται και με ανάπτυξη χερσαίων στρατευμάτων στην πόλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης