Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Μια "κακή" και μια "χειρότερη" οι επιλογές των ψηφοφόρων των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Rouhani

Reuters: Μια
O πρόεδρος του Ιράν, Hassan Rouhani, ανέφερε και ότι οι ΗΠΑ είναι μία χώρα χωρίς ηθική
Ο πρόεδρος του Ιράν, Hassan Rouhani, δήλωσε την Κυριακή 23/10 ότι οι επιλογές που προσφέρονται στους ψηφοφόρους των ΗΠΑ είναι μία "κακή" και μία "χειρότερη", όπως μεταδίδει το Reuters.
Πρόσθεσε, δε, ότι οι σκληρές αντιπαραθέσεις στις συζητήσεις δείχνουν και την έλλειψη ηθικής που υπάρχει στην Αμερική.
"Η Αμερική ισχυρίζεται ότι έχει πάνω από 200 χρόνια δημοκρατίας και ότι έχουν διεξαχθεί 50 προεδρικές εκλογές, αλλά δεν υπάρχει ηθική σε αυτή τη χώρα" ανέφερε ο Rouhani σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση.
"Βλέπετε τα προεκλογικά debate, πώς μιλούν, πώς κατηγορούν και ειρωνεύονται" είπε ο Rouhani στο συγκεντρωμένο πλήθος σε ένα στάδιο κατά την επίσκεψή του στην κεντρική πόλη του Arak.
Ο Rouhani αποκάλυψε επίσης ότι όταν επισκέφτηκε τις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2016, ο επικεφαλής του κράτους τον ρώτησε ποιον θα προτιμούσε, τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Donald Trump, ή, την υποψήφια των Δημοκρατικών Hillary Clinton.
"Είπα θα πρέπει να προτιμήσω το "κακό" από το "χειρότερο" ή, το "χειρότερο" από το "κακό";" ανέφερε ο Rouhani, ένας πραγματιστής πολιτικός και κληρικός που μπορεί να είναι εκ νέου υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές τον Μάιο του 2017.
Το μόνο που δεν εξήγησε ο Ιρανός πρόεδρος είναι ποιον υποψήφιο θεωρεί "κακό" και ποιον "χειρότερο".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης