Τελευταία Νέα
Διεθνή

BBC: Αρκετά με τον Trump είπε η Clinton καλώντας τους Αμερικάνους να ψηφίσουν όποιον τους ακούει

BBC: Αρκετά με τον Trump είπε η Clinton καλώντας τους Αμερικάνους να ψηφίσουν όποιον τους ακούει
Ο Τrump κατηγόρησε από την πλευρά του τα ΜΜΕ ότι κατασκευάζουν ιστορίες για να τον παρουσιάζουν κακό και επικίνδυνο
Η Hillary Clinton είπε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο με ό,τι λέει ο Donald Trump και θα εστιάσει σε άλλα πιο σοβαρά θέματα, όπως μεταδίδει το BBC.
"Το αντιμετώπισα σε debate για 4,5 ώρες" ανέφερε η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς ενθυμούμενη τις οξείες αντιπαραθέσεις τους.
"Δεν νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω σε αυτόν άλλο" συμπλήρωσε μιλώντας στους ρεπόρτερ πριν επιβαστεί στο αεροπλάνο της προεκλογικής της εκστρατείας.
Ο Trump χρησιμοποίησε μία προεκλογική συγκέντρωση στο Gettysburg για να υποσχεθεί μειώσεις στο "λόμπινγκ" και νέες διαπραγματεύσεις για τις εμπορικές συναλλαγές και την κλιματική αλλαγή.
Με 16 μέρες να απομένουν για τις εκλογές πολλοί εστιάζουν σε όσα αμφιλεγόμενα γίνονται στην προεκλογική εκστρατεία του.
Το Σάββατο 22/10 υποσχέθηκε ξανά να μηνύσει κάθε γυναίκα που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση και ανάρμοστη συμπεριφορά, μόλις τελειώσουν οι εκλογές.
Νέες δημοσκοπήσεις που είδαν, ωστόσο, το φως της δημοσιότητας την Κυριακή 23/10 έδειξαν ότι ο μεγιστάνας υστερεί από την Clinton σε βασικές πολιτείες.
Στην προεκλογική της εκστρατεία προέβλεψε ότι "θα είναι η μεγαλύτερες εκλογές στην ιστορία της Αμερικής".
Ο μάνατζερ της προεκλογικής της εκστρατείας Robert Mook είπε στο Fox News την Κυριακή 23/10 ότι "η συμμετοχή θα είναι η μεγαλύτερη όλων των εποχών".
Οι δημοσκοπήσεις μπορεί να είναι λάθος στην Αριζόνα, αλλά αν είναι σωστές μπορεί να σημάνουν την αρχή μίας τάσης υπέρ των Δημοκρατικών.
Όπως εξηγεί ο καθηγητής πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο της Αριζόνα Richard Herrera "αν υπάρξει μία αύξηση των Λατίνων ψηφοφόρων, που σίγουρα θα υπάρξει με βάση τους εγγεγραμμένους, τότε θα γίνει μία μεγάλη μάχη στις επόμενες εκλογές".
Για τους Δημοκρατικούς αυτό θα ήταν ένα ονειρεμένο σενάριο, καθώς θα τους εξασφάλιζε πολλά μονοπάτια για την εκλογική επιτυχία.
Για τους Ρεπουμπλικάνους θα ήταν, όμως, ένας εφιάλτης.
Μιλώντας στο Πίτσμπουργκ η Hillary Clinton ζήτησε από τους Αμερικάνους να ενωθούν.
"Καταλαβαίνω ότι χρειάζονται έναν πρόεδρο που να νοιάζεται για αυτούς, να τους ακούει και να θέλει να είναι ο πρόεδρός τους" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από την άλλη, ο Trump πριν την ομιλία του στο Gettysburg είπε ότι τα ΜΜΕ κατασκευάζουν ιστορίες για "με παρουσιάζουν όσο κακό και επικίνδυνο γίνεται".
Για τις 11 γυναίκες που τον κατηγορούν για ανάρμοστη συμπεριφορά, ο Trump ισχυρίστηκε ότι λένε ψέματα για να πλήξουν την προεκλογική του εκστρατεία.
Τις επόμενες 16 μέρες που απομένουν ως τις εκλογές οι δύο υποψήφιοι θα διασχίσουν τη χώρα στην προσπάθειά τους να πείσουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους, ειδικά στις πολιτείες κλειδιά του Οχάιο, της Βόρειας Καρολίνας, της Φλόριντα και της Πενσυλβάνια.
Οι ψηφοφόροι θα πάνε στις κάλπες στις 8 Νοεμβρίου και ο Barack Obama θα παραδώσει επίσημα την προεδρία στις 20 Ιανουαρίου 2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης