Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Συνελήφθη και έκτος ύποπτος από τις αρχές για την επίθεση στο μετρό του Λονδίνου

Βρετανία: Συνελήφθη και έκτος ύποπτος από τις αρχές για την επίθεση στο μετρό του Λονδίνου
Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στη νότιο πλευρά της πόλης
Στη σύλληψη ενός 17χρονου προχώρησαν σήμερα (21/9) οι αρχές του Λονδίνου, λόγω υποψίας για εμπλοκή του στο τρομοκρατικό χτύπημα της περασμένης εβδομάδας στον σταθμό του μετρό Parsons Green, το οποίο είχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 30 ατόμων.
Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας συνελήφθη κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στο Thornton Heath, το οποίο βρίσκεται στο νότιο Λονδίνο, με τον συνολικό αριθμό των συληφθέντων πλέον να ανέρχεται στα έξι άτομα.
«Η έρευνα εξακολουθεί να εξελίσσεται γρήγορα», δήλωσε ο επικεφαλής του αντιτρομοκρατικού τμήματος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, Dean Haydon, προσθέτοντας ότι «έχει σημειωθεί σημαντική δραστηριότητα μετά την επίθεση της Παρασκευής».
«Μέχρι στιγμής έχουν τεθεί υπό κράτηση έξι άνδρες, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται σε πέντε ακόμα διευθύνσεις», υπογραμμίζει ο Haydon, ενώ εν συνεχεία καταλήγει λέγοντας ότι «οι αστυνομικοί διεξάγουν εκτενείς έρευνες για να αποσαφινήσουν τα πλήρη γεγονότα πίσω από την επίθεση».
Σημειώνεται ότι οι υπόλοιπο άνδρες που κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα του νοτίου Λονδίνου είναι 18,21,25,30 και 48 ετών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης