Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΟΠΑΠ: Η Gtech επελέγη ως πάροχος δικτύου VLTs

tags :
ΟΠΑΠ: Η Gtech επελέγη ως πάροχος δικτύου VLTs
Η GTECH αναμένεται να συνδέσει το Κεντρικό Πληροφοριακό της Σύστημα (INTELLIGEN) με τα VLTs του ΟΠΑΠ και των παραχωρησιούχων από τα τέλη του 2014, μετά από την πιστοποίηση του συστήματος από την Ελληνική Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων
Την GTECHCanadaULC (GTECH), πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της GTECHS.p.A., επέλεξε ως πάροχο του Κεντρικού Πληροφοριακού Συστήματος VLT INTELLIGEN™ για το δίκτυο παιγνιομηχανών VLTs, ο ΟΠΑΠ.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η GTECH επελέγη ανάμεσα σε τέσσερις προμηθευτές μέσα από ανοιχτή διαγωνιστική διαδικασία, ως πάροχος του Κεντρικού Πληροφοριακού Συστήματος για τις παιγνιομηχανές VLTs της ΟΠΑΠ, προσφέροντας τη δυνατότητα για παρακολούθηση και έλεγχο μέχρι και 35.000 παιγνιομηχανών στο προγραμματισμένο νέο δίκτυο της ΟΠΑΠ.
Η GTECH αναμένεται να συνδέσει το Κεντρικό Πληροφοριακό της Σύστημα (INTELLIGEN) με τα VLTs του ΟΠΑΠ και των παραχωρησιούχων από τα τέλη του 2014, μετά από την πιστοποίηση του συστήματος από την Ελληνική Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.
OWalterBugno, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GTECHInternationalδήλωσε ότι: “Η εκτεταμένη εμπειρία της GTECH στην ανάπτυξη Κεντρικών Συστημάτων VLΤ μεγάλης κλίμακας και ανοικτών προτύπων για πελάτες στο χώρο του WorldLotteryAssociation σε όλο τον κόσμο, θα βοηθήσει την ΟΠΑΠ να μεγιστοποιήσει τα οφέλη του από το νέο πρόγραμμα παιγνιομηχανών (VLT). Η ανοικτών προτύπων αρχιτεκτονική και θεμελιώδη χαρακτηριστικά του συστήματοςINTELLIGEN, συμπεριλαμβανομένης και της ολοκληρωμένης λύσης ΥπεύθυνουΠαιχνιδιού(ResponsibleGaming), θα εξασφαλίσουν την επιτυχία και μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του προγράμματος, το οποίο τελικά θα είναι προς όφελος των Ελλήνων”.
Το Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα της GTECH θα παρέχει στην ΟΠΑΠ τη δυνατότητα να συνδεθεί με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανημάτων VLT σε όλον τον κόσμο μέσω του πρωτοκόλλου GametoSystem® (G2S™), την προηγμένη λειτουργικότητα δικτύωσης (networkfunctionality), συμπεριλαμβανομένων πολυεπίπεδων τζακπότ (multi-leveljackpots), τη λειτουργίααπομακρυσμένηςεγκατάστασηςπαιχνιδιών (remotegamedownload), την ενσωματωμένηλύσηυπεύθυνουπαιχνιδιού (ResponsibleGaming), τα προηγμέναεργαλείαεπιχειρηματικήςανάλυσης και αξιολόγησης (BusinessAnalytics), τις υπηρεσίεςδιαχείρισηςπαικτών και τα εργαλείαπροληπτικήςδιάγνωσης και αντιμετώπισηςσυμβάντων.
Η ΟΠΑΠ αποτελεί πολύτιμο πελάτη της GTECH από τον Μάρτιο του 2014, όταν επέλεξε τη GTECH ως στρατηγικό συνεργάτη για τις διαδικτυακές του δραστηριότητες στον αθλητικό στοιχηματισμό (onlinesportsbetting). Η λύση για onlineστοιχηματισμότέθηκε σε εφαρμογή μέσα σε τρείς μήνες, παρέχοντας στους παίκτες βέλτιστη εμπειρία στοιχηματισμού και επιτρέποντας στην ΟΠΑΠ να επωφεληθεί από την νέα τεχνολογία εγκαίρως για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2014.
H GTECH είναι ο κορυφαίος πάροχος κεντρικών συστημάτων βίντεο λοταρίας (VLT) σε αγορές από το χώρο του WorldLottery Association, με 24 εγκαταστάσεις του συστήματος INTELLIGEN από το 2009 μέχρι το τέλος του2015, συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης