Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Γιατί ο διαγωνισμός για το Ελληνικό αποτελεί μέγα σκάνδαλο που ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ακυρώσει – Η Lamda να τεθεί εκτός διαγωνισμού

tags :
Γιατί ο διαγωνισμός για το Ελληνικό αποτελεί μέγα σκάνδαλο που ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ακυρώσει – Η Lamda να τεθεί εκτός διαγωνισμού
Οι managers και επιχειρηματίες....αρχίζουν να βλέπουν...τα θετικά του ΣΥΡΙΖΑ....
Ο διαγωνισμός για το ελληνικό αποτελεί μείζον ηθικό και νομικό σκάνδαλο όπως αποδείχθηκε….και από το Ελεγκτικό Συνέδριο το οποίο έκανε λόγο για φωτογραφικές τροποποιήσεις του διαγωνισμού για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα Λάτση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε σκάνδαλο τον διαγωνισμό αξιοποίησης του Ελληνικού και ανέφερε ότι θα ακυρώσει τον διαγωνισμό.
Ο Οδυσσέας Αθανασίου ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development ανέφερε ότι…ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να εργαστεί για το καλό της πατρίδας.
Αυτό μεταφράζεται ως εξής ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εργαστεί για το καλό του Λάτση και της Lamda.
Από την αρχή της διαδικασίας του διαγωνισμού για το Ελληνικό διαφαινόταν ότι….ο Λάτσης θα….κερδίσει τον διαγωνισμό.
Πριν καν εμφανιστούν οι ενδιαφερόμενοι, πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία αλλά και στην πορεία, δεν υπήρχαν αυταπάτες….η Lamda μια εταιρία που εμφάνιζε ζημίες και μείωση κεφαλαίων τελικώς μέσω σχήματος επενδυτών κατάφερε….να συμμετάσχει μόνη της στον διαγωνισμό και να τον κερδίσει με τρόπου που γεννά πολλά ερωτηματικά.
Η διαγωνιστική διαδικασία και η πώληση του Ελληνικού σε αυτές τις τιμές αποτελεί ένα τεράστιας σημασίας ηθικό και πολιτικό σκάνδαλο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αν ενδιαφέρεται για την κοινωνία πρέπει να ακυρώσει.
Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι οι περισσότεροι επιχειρηματίες αρχίζουν να τα γυρνάνε, από επικίνδυνο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ….πλέον είναι κόμμα που πρέπει να δουλέψει για το καλό της πατρίδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης