Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Vivechrom: True Leader από την ICAP Group

tags :
Vivechrom: True Leader από την ICAP Group
H Vivechrom απέσπασε τη σημαντική διάκριση του True Leader στον ομώνυμο θεσμό της ICAP Group
Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, βραβεύτηκε για την επιτυχημένη πορεία που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική αγορά, λαμβάνοντας τη διάκριση του True Leader στο θεσμό True Leaders της ICAP Group.
Πιο συγκεκριμένα, η Vivechrom, αποτελώντας ηγέτη στην ελληνική αγορά χρωμάτων και κατέχοντας την κορυφαία θέση στον κλάδο, απέσπασε διάκριση στο θεσμό των True Leaderς, βάσει των θετικών της αποτελεσμάτων και της αναπτυξιακής πορείας που ακολουθεί, παρά τις όποιες προκλήσεις του σύγχρονου οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
Στους True Leaders της ICAP περιλαμβάνονται, με βάση μετρήσιμα στοιχεία, οι πιο κερδοφόρες εταιρείες ή όμιλοι σύμφωνα με το EBITDA του 2013, οι οποίες έχουν αυξήσει το προσωπικό τους, βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους (με βάση τον τζίρο) και έχουν υψηλό ICAP Score.
Με μερίδιο που ξεπερνά το 34,5%, οι πωλήσεις της Vivechrom για το 2013 ανήρθαν στα 44,8 εκ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 4%, με το EBITDA να ανέρχεται σε 7,67 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η εταιρεία μέσα στο 2013 αύξησε το προσωπικό της κατά 4%, φτάνοντας συνολικά τους 211 εργαζομένους.
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στο “ΝΗΣΙΣ events”. Στόχος του θεσμού True Leaders της ICAP είναι να επιβραβεύονται οι εταιρείες και όμιλοι που καταγράφουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα και πρόοδο, συνεισφέροντας ουσιαστικά  στην ελληνική οικονομία και αγορά. Σημειώνεται ότι από τις 20.200 εξεταζόμενες εταιρείες και ομίλους, μόλις 53 διακρίθηκαν, με βάση τα μετρήσιμα κριτήρια του θεσμού.  
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vivechrom, κος Ιωακείμ Προβατάς, δήλωσε «Είναι για εμάς μεγάλη τιμή να αποτελούμε ηγέτη στον κλάδο μας και να διακρινόμαστε στον επιτυχημένο θεσμό των True Leaders της ICAP. Μέσα από αυτή τη διάκριση, η Vivechrom συνεχίζει να αποδεικνύει ότι ακολουθεί μία σταθερή πορεία ανάπτυξης και προόδου, προσφέροντας προϊόντα βέλτιστης ποιότητας, πάντα με σεβασμό προς τους εργαζομένους και τους καταναλωτές της, που την κατατάσσουν ως τη No1 εταιρεία χρωμάτων στην ελληνική αγορά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης