Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διασώζεται το Mega: Τα βρήκαν για την ΑΜΚ οι μέτοχοι - Ποιοί επενδύουν άμεσα 3 εκατ. ευρώ

Διασώζεται το Mega: Τα βρήκαν για την ΑΜΚ οι μέτοχοι - Ποιοί επενδύουν άμεσα 3 εκατ. ευρώ
Εισφέρουν άμεσα από 1 εκατ. ευρώ Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης, Ψυχάρης
Την ύστατη στιγμή οι μέτοχοι του τηλεοπτικού καναλιού Mega τα βρήκαν μεταξύ τους και θα συμμετάσχουν όλοι (περιλαμβανομένου του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου) στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με αποτέλεσμα τη διάσωση του καναλιού, όπως αποκάλυψε νωρίτερα πρώτο το bankingnews.gr.
Οι μέτοχοι δηλώνουν ότι θα εισφέρουν προκαταβολή της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ - από 1 εκατ. ευρώ Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης, Ψυχάρης - έναντι της αύξησης ώστε να αποδεσμευτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί που έχουν άνω των 12 εκατ. ευρώ υπόλοιπα και να αρχίσει και πάλι το κανάλι να λειτουργεί ομαλά.
Ωστόσο, με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση των τραπεζών.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Mega:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Τηλέτυπος έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερόμενων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.
Κατ' αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως ύψους 3 εκατ. ευρώ.
Το διοικητικό συμβούλιο θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης