Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Alpha Αστικά Ακίνητα: Εγκρίθηκε η μείωση κεφαλαίου σε δύο θυγατρικές - Μη διανομή μερίσματος για το 2016

Alpha Αστικά Ακίνητα: Εγκρίθηκε η μείωση κεφαλαίου σε δύο θυγατρικές - Μη διανομή μερίσματος για το 2016
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την Alpha Αστικά Ακίνητα
Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2016, τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου θυγατρικών εταιρειών και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ενέκρινε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ALPHA Αστικά Ακίνητα Α.Ε.
Ειδικότερα, κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, η οποία έλαβε χώρα στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κατάστημα της ALPHA BANK, Σταδίου 40, 3ος όροφος, παρέστησαν, αυτοπροσώπως ή δι'  αντιπροσώπου, μέτοχοι εκπροσωπούντες 13.043.894  μετά ψήφου μετοχές, ήτοι ποσοστό 93,17%  επί του συνόλου των μετόχων της Εταιρίας. Ψήφισαν 3 μέτοχοι εκπροσωπούντες 13.043.874 μετά ψήφου μετοχές, ήτοι ποσοστό 93,17%  επί του συνόλου των μετοχών της Εταιρίας.
Η Συνέλευση βρισκόταν σε απαρτία, αποφάσισε έγκυρα και υπερψηφίστηκαν όλα τα θέματα της ημερησίας  διατάξεως. Ειδικότερα ελήφθησαν, παμψηφεί και ομόφωνα, οι κατωτέρω αποφάσεις:
1)    Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις  της χρήσεως 01.01.2016 – 31.12.2016, η Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. Αποφασίσθηκε η μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2016.
2)    Απαλλάχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο  καθώς και ο Ορκωτός Ελεγκτής από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα  της διαχειριστικής χρήσεως 2016.
3)  Εξελέγη η Ελεγκτική Εταιρία "DELOITTE Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών" για τη διαχειριστική χρήση 2017.
4) Αποφασίσθηκε η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου  των θυγατρικών εταιριών ALPHA REAL ESTAT     E BULGARIA E.O.O.D. και CHARDASH TRADING E.O.D.D.
5) Αποφασίσθηκε, λόγω λήξεως της θητείας του, η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η εκλογή μελών της Επιτροπής Ελέγχου.
6) Εγκρίθηκε η τροποποίηση των άρθρων 9 και 28 του καταστατικού.
7) Εγκρίθηκε η αμοιβή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και προεγκρίθηκαν οι αμοιβές του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου.
8) Εγκρίθηκε η χορήγηση αδείας  σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του Κ.Ν. 2190/1920 στα μετέχοντα της Διευθύνσεως της Εταιρίας μέλη  του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές της Εταιρίας, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια  ή και στη Διεύθυνση Εταιριών του Ομίλου, που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.
Για όλα τα ανωτέρω θέματα η υλοποίησή τους θα είναι άμεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης