Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Action Global Communications - Υποψήφια για τα Βραβεία SABRE

tags :
Action Global Communications - Υποψήφια για τα Βραβεία SABRE
Ένα από τα καλύτερα βραβεία Δημοσίων Σχέσεων παγκοσμίως
Η Action Global Communications αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το σθένος της, με την υποψηφιότητά της για ένα από τα καλύτερα βραβεία Δημοσίων Σχέσεων παγκοσμίως.
Επιλεγμένη από μία ομάδα που απαρτίζεται από μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρίες δημοσίων σχέσεων στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, η Action Global Communications προτάθηκε ως υποψήφια για ένα βραβείο EMEA SABRE στην κατηγορία των “Εκπαιδευτικών και Πολιτισμικών Ιδρυμάτων» για το έργο που εκτελέστηκε για το πελάτη  Europeana, την αξιόπιστη πηγή πολιτιστικής κληρονομιάς από το Ίδρυμα Europeana που αποτελείτε  από ένα μεγάλο αριθμό Ευρωπαϊκών πολιτισμικών ιδρυμάτων.
Ως ένας από τους πέντε οργανισμούς που έχουν προεπιλεγεί σε αυτή την κατηγορία, τα βραβεία θα ανακοινωθούν στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου στο Roundhouse της περιοχής Camden του Λονδίνου, καθώς ο κορυφαίος αυτός διαγωνισμός βραβείων της βιομηχανίας γιορτάζει τη 10η επέτειό του.
Η Διευθύντρια της Action Global Communications, κα Κάθυ Χριστοδούλου δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την υποψηφιότητά μας για ακόμα μία σημαντική διάκριση, η οποία αντικατοπτρίζει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση την οποία καταβάλει η διορατική μας ομάδα στις χώρες της Βαλτικής για να στεφτεί η εκστρατεία με μία μεγάλη επιτυχία.»
Με την Europeana να λειτουργεί ως καταλύτης αλλαγής στον κόσμο της πολιτιστικής κληρονομιάς, η ομάδα  της Action  Βαλτικής (Λετονία, Λιθουανία και Εσθονία) αναδημιούργησαν το ‘The Baltic Way’ σε στυλ 21ου αιώνα online. Προσφέροντας ένα εκπληκτικό σημείο πρόσβασης στην ιστορία μέσω μιας ενιαίας διαδικτυακής πύλης, τα πλήθη παρακινήθηκαν να αναρτήσουν τα δικά τους προσωπικά οπτικά αναμνηστικά σε ένα διαδικτυακό χάρτη για να δείξουν που στέκονταν ως μέρη της χαρακτηριστικής ανθρώπινης αλυσίδας του 1989. Ως αποτέλεσμα, εκατοντάδες πολύτιμα αναμνηστικά είναι τώρα διαθέσιμα μόνο με ένα click.  http://holmesreport.com/news-info/14771/Holmes-Report-Announces-Finalists-For-EMEA-Region-SABREs.aspx

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης