Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Το τέταρτο ΒΕΝΕΤΗ 1948 ανοίγει τις πόρτες του στη Μύκονο!

Το τέταρτο ΒΕΝΕΤΗ 1948 ανοίγει τις πόρτες του στη Μύκονο!
Τώρα ΒΕΝΕΤΗ 1948 και στο νησί των Ανέμων!
Ένα premium κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ 1948 ξεκίνησε τη λειτουργία του στο νησί της Μυκόνου, στη  θέση Αργύραινα, στο δρόμο προς Άνω Μερά.
Το νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948, σε έκταση 600 τ.μ., προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων και των παραθεριστών όλη τη μέρα, με λαχταριστά πρωινά, πλούσιες ποικιλίες καφέ, φρέσκους χυμούς και σάντουιτς, επώνυμα γλυκά και παγωτά και  πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων αρτοποιίας.
Το νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948 στη Μύκονο, αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά κατάστημα  του νέου concept premium καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ 1948, με πρώτο το ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο  εμβληματικό κτίριο του ΝΕΟΝ- ένα από τα μεγαλύτερα αρτοποιεία στην Ευρώπη-  και άλλα δύο ΒΕΝΕΤΗ 1948  στην Κηφισιά.
Στο νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο Μύκονο, ξεκινά κανείς απολαυστικά τη μέρα του με εκλεκτές ποικιλίες καφέ, ζεστά και δροσερά ροφήματα αλλά και εννέα διαφορετικές προτάσεις για πρωινό, σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές.  Τις επιλογές συμπληρώνει μεγάλη ποικιλία από αρτοτεχνήματα αλλά και απολαυστικά σάντουιτς από φρέσκα, αγνά υλικά και κορυφαίας ποιότητας ζύμη, για κάθε στιγμή της ημέρας.  
Εδώ επίσης βρίσκει κανείς τους δροσερούς, ολόφρεσκους χυμούς και smoothies φρούτων GREEN για κάθε γευστική προτίμηση: smoothies φρούτα, smoothies γρανίτες, smoothies σοκολάτα και φρούτα, smoothies ελαφρύ πρωινό. Τέσσερις προτάσεις με υψηλή διατροφική αξία που προσφέρουν  βιταμίνες και ενέργεια, πριν και μετά το μπάνιο.
Το νέο κατάστημα  προσφέρει ακόμη κορυφαίες δημιουργίες patisserie με την ιταλική υπογραφή CRISTIANO V, όπως αγνά παγωτά, τούρτες, παρφέ, μακαρόνε, τάρτες κ.ά.
Και βέβαια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η μεγάλη ποικιλία άρτων, από κάθε περιοχή της Ελλάδας και της Ευρώπης, όπως χωριάτικοι-ελληνικοί, μοναστηριακοί βυζαντινοί, γενοβέζικοι, pavè και βιεννέζικοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης