Επιχειρηματικά

Coffee Island: Ανακηρύχθηκε National Champion στα European Business Awards 2014 - 2015

tags :
Coffee Island: Ανακηρύχθηκε National Champion στα European Business Awards 2014 - 2015
Στην κατηγορία the BP Target Neutral Growth Strategy of the Year Award
Η Coffee Island «μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφεκοπτείου franchise, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ανακηρύχθηκε  Εθνικός Πρωταθλητής στα The European Business Awards στην κατηγορία BP (www.businessawardseurope.com), που χρηματοδοτείται από RSM International, ένα μεγάλο και αναγνωρισμένο θεσμό που υποστηρίζεται από εκπρόσωπους επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς, μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς εκπρόσωπους από όλη την Ευρώπη.
Ο κ.  Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που έχουμε επιλεγεί για να αντιπροσωπεύσουμε την Ελλάδα ως National Champion. Τα European Business Awards είναι διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός για τις πιο δυναμικές εταιρείες της Ευρώπης και αναμένουμε τον επόμενο γύρο της διαδικασίας αξιολόγησης, όπου μπορούμε να εξηγήσουμε σε περισσότερο βάθος το πώς  χτίσαμε την επιτυχία της επιχείρησή μας. "
Μέσα από μια διαδικασία αξιολόγησης, στην οποία συμμετείχαν διακεκριμένοι Ευρωπαίοι εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, η Coffee Island επιλέχθηκε μεταξύ των 60 ελληνικών επιχειρήσεων που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο Ruban d’ Honneur, ο οποίος απονέμεται στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης.
Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, οι εθνικοί φιναλίστ θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που θα επιβραβεύσει τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης με τον τιμητικό τίτλο ‘‘Ruban d’Honneur’’. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στο ευρύ κοινό να ψηφίσει τον “National Champion” για κάθε συμμετέχουσα χώρα. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το Φεβρουάριο του 2015 και μετέπειτα θα ακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο αξιολόγησης, ώστε έως το ερχόμενο καλοκαίρι να ανακοινωθούν οι τελικοί νικητές της κάθε κατηγορίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Τα EBA είναι ένα ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα το οποίο αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το πρόγραμμα έχει αναγνωριστεί ως το μεγαλύτερο βραβείο στην Ευρωπαϊκή αγορά  και είναι ευρέως γνωστό ως την κορυφαία πλατφόρμα επιχειρήσεων σε όλη την ήπειρο. Φέτος έχει ασχοληθεί με πάνω από 24.000 επιχειρήσεις σε 33 χώρες σε όλη την Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης