Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η LeasePlan Hellas βάζει την ανάπτυξη του εταιρικού στόλου σε… εφαρμογή

tags :
Η LeasePlan Hellas βάζει την ανάπτυξη του εταιρικού στόλου σε… εφαρμογή
Πρόκειται για μία εύχρηστη και λειτουργική εφαρμογή, διαθέσιμη στις συσκευές μέσω του App Store και του Google Play
Η LeasePlan Hellas, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες μακροχρόνιας μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικού στόλου στην Ελλάδα, υποδέχεται το 2015 με μία μοναδική καινοτομική εφαρμογή, την LeasePlan Greece.
Η LeasePlan Greece, η πιο σύγχρονη και χρηστική εφαρμογή (mobile application) για smartphones και tablets, λανσάρεται για πρώτη φορά στην αγορά της  μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Η νέα αυτή εφαρμογή της LeasePlan Hellas δημιουργήθηκε για να διευκολύνει την επικοινωνία των οδηγών και τους Fleet Managers με την εταιρεία και είναι διαθέσιμη στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.
Πρόκειται για μία εύχρηστη και λειτουργική εφαρμογή, διαθέσιμη για εγκατάσταση στις συσκευές των οδηγών μέσω του App Store και του Google Play. Η LeasePlan Greece καλύπτει όλες τις υπηρεσίες after sales που προσφέρει η LeasePlan και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για την ασφαλή κυκλοφορία του αυτοκινήτου, και όχι μόνο.
Αξιόπιστο και πρωτοποριακό, το νέο αυτό mobile application έρχεται να προστεθεί στις εξαιρετικές υπηρεσίες που η LeasePlan Hellas προσφέρει εδώ και χρόνια στους πελάτες της. Γιατί, στο leasing αυτοκινήτων, πάντα… "It's easier to LeasePlan".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης