Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

H IQ Solutions στηρίζει και φέτος το IT Pro/Dev Connections ως Χρυσός Χορηγός

tags :
H IQ Solutions στηρίζει και φέτος το IT Pro/Dev Connections ως Χρυσός Χορηγός
H IQ Solutions, εξειδικευμένος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής τεχνολογίας, ανακοίνωσε ότι στηρίζει και φέτος το ετήσιο συνέδριο IT Pro/Dev Connections, ως Χρυσός Χορηγός
Το συνέδριο ενσωματώνει 5 παράλληλα tracks μέσα σε δύο ημέρες και απευθύνεται στο ειδικό κοινό των developers και των στελεχών που απασχολούνται στη διαχείριση επιχειρησιακών εφαρμογών, οι οποίοι συναντώνται για να συζητήσουν και να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις από εξειδικευμένους ομιλητές.
Στο πλαίσιο αυτό, δύο στελέχη της IQ Solutions θα μοιραστούν την τεχνογνωσία τους. Συγκεκριμένα, στις 29 Νοεμβρίου, ώρα 14:50, ο Γιώργος Βαράκης, Τεχνικός Διευθυντής της IQ Solutions, και ο Παναγιώτης Παταρίδης, Μηχανικός της εταιρείας, θα παρουσιάσουν από κοινού με θέμα " What's new in Server vNext".
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η IQ Solutions θα εκθέσει στο περίπτερό της ολοκληρωμένες λύσεις Virtualization, Cloud και Ενοποιημένων Επικοινωνιών, αλλά και εξειδικευμένες υπηρεσίες για τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων.
To συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα. H IQ Solutions, Microsoft Gold Certified Partner, στηρίζει τη φετινή διοργάνωση ως Χρυσός Χορηγός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης