Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Περισσότεροι από 200 πελάτες της HSBC έδωσαν το «παρών» στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

tags :
Περισσότεροι από 200 πελάτες της HSBC έδωσαν το «παρών» στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση
Οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την υπηρεσία HSBC Premier, η οποία επαναλανσάρεται από τον Όμιλο διεθνώς
Περισσότεροι από 200 πελάτες της HSBC έδωσαν το «παρών» στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Τράπεζας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, στο κατάστημα της Τράπεζας στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.
Οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την υπηρεσία HSBC Premier, η οποία επαναλανσάρεται από τον Όμιλο διεθνώς και αποτελεί την επιτομή των υπηρεσιών Wealth Management της HSBC.
Η ανανεωμένη υπηρεσία Premier βοηθά τους πελάτες να κατανοούν και να οργανώνουν τα οικονομικά τους, υπό το πρίσμα της δικής τους «Προσωπικής Οικονομίας».
Η HSBC, με αφορμή τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, και στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της με τα Παιδικά Χωριά SOS δώρισε χρηματικό ποσό στο Ίδρυμα.
Ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την HSBC για την πρωτοβουλία της να ενισχύσει οικονομικά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και για τη μακρόχρονη και συνεχή υποστήριξή της.
Όπως δήλωσε ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής και Μάρκετινγκ της HSBC Ελλάδος: «Η HSBC βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 1991 και εξυπηρετεί περισσότερους από 12.000 πελάτες στην πόλη.
Σήμερα, μας δίνεται η ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί, εδώ, την ανανεωμένη υπηρεσία Premier που εστιάζει στη σημαντικότερη οικονομία του κόσμου, τη δική σας.
Χαίρομαι επίσης ιδιαίτερα που στο πλαίσιο της σημερινής εκδήλωσης στηρίξαμε τα Παιδικά Χωριά SOS που στέκονται δίπλα στα παιδιά τα οποία βρίσκονται σε ανάγκη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης