Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

ΟΤΕ: Τεχνολογία και διαπροσωπική επικοινωνία σε διεθνές συνέδριο στην Αθήνα

tags :
ΟΤΕ: Τεχνολογία και διαπροσωπική επικοινωνία σε διεθνές συνέδριο στην Αθήνα
Το 2ο Μεσογειακό Συνέδριο Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας & Αναπαραγωγής
Πώς η ανάπτυξη της τεχνολογίας επηρεάζει τη διαπροσωπική επικοινωνία, αλλά και ποια είναι η σημασία της ασφαλούς χρήσης των νέων τεχνολογιών είναι τα ζητήματα που θα αναφερθούν στο πλαίσιο του 2ου Μεσογειακού Συνεδρίου Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας & Αναπαραγωγής (MCSR II) που θα γίνει 3-4 Απριλίου στην Αθήνα.
Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, η ανάπτυξη κινητών και ευρυζωνικών δικτύων υψηλών ταχυτήτων σε συνδυασμό με την έκρηξη της χρήσης των social media και των Smartphones, έχουν αλλάξει προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής και τον τρόπο δουλειάς μας. Αναπόφευκτα έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα στην επικοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις.
Την ίδια στιγμή που η παραγωγή περιεχομένου στο διαδίκτυο γίνεται από τους ίδιους τους χρήστες, η σωστή χρήση των νέων τεχνολογιών από μικρούς και μεγάλους γίνεται επιτακτική.
Για τον Όμιλο ΟΤΕ μαζί με την γνώση και την πρόοδο έρχεται και η ευθύνη για την ασφαλή και ορθή χρήση του διαδικτύου.
Γι’ αυτό και αναπτύσσει συστηματικά ολοκληρωμένες δράσεις και πρωτοβουλίες για την πρόληψη και τη σωστή ενημέρωση του κοινού, με ιδιαίτερα σημαντικά αποτελέσματα.
Το 2ο Μεσογειακό Συνέδριο για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα & Αναπαραγωγή, θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στις 3 και 4 Απριλίου 2015.
Το συνέδριο περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές θεματικές ενότητες όπως η τεχνολογία, η ψυχολογία, η τέχνη και η φιλοσοφία και είναι ανοικτό στο κοινό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης