Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ο ΟΤΕ TV γιορτάζει την Παγκόσμια Μέρα Μουσικής με πλούσιο πρόγραμμα

tags :
Ο ΟΤΕ TV γιορτάζει την Παγκόσμια Μέρα Μουσικής με πλούσιο πρόγραμμα
Ένα μοναδικό αφιέρωμα με αγαπημένα μιούζικαλ και μουσικά ντοκιμαντέρ φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουνίου, το OTE CINEMA 2, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Μουσικής
Ένα μοναδικό αφιέρωμα με αγαπημένα μιούζικαλ και μουσικά ντοκιμαντέρ, όπως το West Side Story, το Walk the Line, το Searching for Sugarman και το 20.000 Days on Earth, αλλά και ροκ μουσική με την 30η Τελετή του Rock and Roll Hall of Fame, φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, το OTE CINEMA 2, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Μουσικής.
To κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας συμπληρώνουν οι πρεμιέρες ταινιών στα κανάλια OTE CINEMA και την υπηρεσία OTE Cinema on Demand, όπως το Έμφυτο Ελάττωμα και, σε συμπαραγωγή ΟΤΕ TV, το Στα Καλά Καθούμενα, ενώ οι συνδρομητές δεν πρέπει να χάσουν τα φινάλε κύκλων στις σειρές Ripper Street (Κ3) και From Dusk till Dawn (Κ1).
Στα αθλητικά, το μπασκετικό υπερθέαμα συνεχίζεται με τις σειρές των τελικών σε Ισπανία και Ιταλία, όπου έρχονται αντιμέτωπες Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και Ρέτζιο Εμίλιο-Σάσαρι αντίστοιχα.
Η Εθνική Ελλάδας επιστρέφει για το 2ο τουρνουά του World League και αντιμετωπίζει το Μεξικό, την Σλοβακία και την Κίνα, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό της τους φιλάθλους στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης, ενώ η δράση στην Formula 1 μεταφέρεται επί Αυστριακού εδάφους το τριήμερο 19-21 Ιουνίου.
Η μπασκετική δράση κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα στον ΟΤΕ TV, με τη διεξαγωγή των τελικών σε Ισπανία και Ιταλία.
Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ρίχνονται στη μάχη σε μία σειρά αναμετρήσεων που προμηνύονται εντυπωσιακοί και τους οποίους ο OTE TV θα καλύψει ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης επιθυμούν να κλείσουν τη χρονιά με έναν ακόμη τίτλο, ενώ οι παίκτες της Μπαρτσελόνα φιλοδοξούν να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβο και να στεφθούν πρωταθλητές Ισπανίας.
Ο πρώτος αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου (20.00, OTE SPORT 5HD), ο 2ος αγώνας, επίσης με γηπεδούχο την «βασίλισσα», την Κυριακή 21 Ιουνίου (13.30, OTE SPORT 4HD), ενώ στο 3ο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη 24 Ιουνίου (20.00, OTE SPORT 4HD).
Στην Ιταλία, μετά από μία θεαματική σειρά ημιτελικών, η Σάσαρι απέκλεισε την Αρμάνι Μιλάνο και στο 7ο και τελευταίο παιχνίδι, που κρίθηκε στην παράταση, πανηγύρισε τη συμμετοχή της στα τελικά της Lega Basket Serie A.
Εκτός τελικών έμεινε και η Βενέτσια, που στο 7ο και καθοριστικό παιχνίδι δεν κατάφερε να κάμψει το εμπόδιο της Ρέτζιο Εμίλια.
Ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει τον αγώνα Σάσαρι-Ρέτζιο Εμίλιο την Πέμπτη 18 Ιουνίου (21.45, OTE SPORT 4HD) και το Σάββατο 20 Ιουνίου (21.45, OTE SPORT 4HD) τον 4ο αγώνα της σειράς.
Η επιστροφή της Εθνικής Ελλάδας στο 1ο τουρνουά του World League είχε ως απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα.
Η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναμετρηθεί με τις ίδιες ομάδες, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό του τον κόσμο που αναμένεται να ντύσει στα γαλανόλευκα το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου κόντρα στο Μεξικό (21.00, OTE SPORT 5HD), το Σάββατο 20 Ιουνίου η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Σλοβακία (21.00, OTE SPORT 6HD), ενώ το τριήμερο κλείνει με τον κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Κίνα την Κυριακή 21 Ιουνίου (21.00, OTE SPORT 6HD), με την Εθνική να επιδιώκει τη ρεβάνς για τον 1ο γύρο.
Στα μηχανοκίνητα, οι αγώνες υψηλών ταχυτήτων συνεχίζονται στα κανάλια OTE SPORT.
Σειρά έχει η Formula 1 με το Grand Prix της Αυστρίας.
O ΟΤΕ TV θα καλύψει τη διοργάνωση από την Παρασκευή 19 Ιουνίου έως τον αγώνα της Κυριακής 21 Ιουνίου στις 14.45 στο OTE SPORT 5HD.
Με τον Πολ Τόμας Άντερσον να μεταφέρει στην οθόνη ένα σκοτεινό μυθιστόρημα του Τόμας Πίντσον, το ΟΤΕ CINEMA 2 να γιορτάζει την Παγκόσμια Μέρα Μουσικής με ένα πλούσιο αφιέρωμα, τον τρίτο κύκλο του Ripper Street και τον πρώτο του From Dusk till Dawn να ολοκληρώνονται, αυτή την εβδομάδα υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα στα κινηματογραφικά κανάλια και την υπηρεσία OTE Cinema on Demand του ΟΤΕ TV.
Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή αυτή την εβδομάδα θα προβληθούν η νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον (Boogie Nights, There will be Blood, The Master) Έμφυτο Ελάττωμα με τους Χοακίν Φοίνιξ, Τζος Μπρόλιν και Ριζ Γουίδερσπουν στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, η κωμωδία του Νίκου Ζαπατίνα με τους Ζέτα Μακρυπούλια και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο Στα Καλά Καθούμενα, σε συμπαραγωγή OTE TV, στο ΟΤΕ CINEMA 1HD (Πέμπτη 18 Ιουνίου, 21.00), αλλά και το δράμα φαντασίας Dos.
Μια Ιστορία Αγάπης από την Ανάποδη του Στάθη Αθανασίου, με τους Μαρίνα Καλογήρου και Γιώργο Καραμίχο στο Village Cinema HD (Δευτέρα 22 Ιουνίου, 21.00).
Ένα μοναδικό αφιέρωμα με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Μουσικής φιλοξενεί το OTE CINEMA 2, με αγαπημένα soundtracks, βραβευμένα μιούζικαλ και μουσικά ντοκιμαντέρ, το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουνίου, από τις 10.00 έως τις 22.00.
Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν, ξεχωρίζουν το θρυλικό και βραβευμένο με 10 Όσκαρ West Side Story (20 Ιουνίου, 12.00), το ντοκιμαντέρ Michael Jackson: The Life of an Icon με πρωτότυπο υλικό και συνεντεύξεις από την οικογένεια Τζάκσον (20 Ιουνίου, 14.30), το εξαιρετικό Walk the Line για τη ζωή του Τζόνι Κας, που χάρισε στην Ρις Γουίδερσπουν το πρώτο της Όσκαρ (20 Ιουνίου, 17.15), το κλασικό μιούζικαλ με την Τζούλι Άντριους Η Μελωδία της Ευτυχίας (21 Ιουνίου, 10.00) και το βραβευμένο με Όσκαρ νοκιμαντέρ Ψάχνοντας τον Sugar Man για τον μυστηριώδη Sixto Rodriguez, μεγάλο ροκ σταρ των 70s στην Νότιο Αφρική (21 Ιουνίου, 15.00).
Πρεμιέρα κάνουν το ντοκιμαντέρ 20.000 Days on Earth για τον Nick Cave (21 Ιουνίου, 20.00), το πολυβραβευμένο μουσικό δράμα Marina (20 Ιουνίου, 22.00), καθώς και η 30η τελετή του θρυλικού Rock and Roll Hall Of Fame την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 22.00.
Ξεχωρίζει επίσης η πρεμιέρα από το BBC στην ζώνη Ladies First, του The C Word, μίας ταινίας που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης πριν από 2 μήνες στην Μ. Βρετανία (24 Ιουνίου, 22.00).
Επίσης, στο OTE CINEMA 1HD ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα ο 3ος κύκλος του βρετανικού Ripper Street (Τετάρτη 22 Ιουνίου, 21.00) αλλά και ο 1ος κύκλος της σειράς τρόμου From Dusk till Dawn (Παρασκευή 19 Ιουνίου, 23.00).
Πρεμιέρα κάνει αυτή την Πέμπτη 18 Ιουνίου (19.00) στο Nat Geo Wild HD η σειρά Ultimate Animals που παρουσιάζει τους πιο επικίνδυνους αλλά και εντυπωσιακούς θηρευτές στην φύση, από τους μεγάλους λευκούς καρχαρίες έως τα δηλητηριώδη μυρμήγκια.
Αφιέρωμα σε αγαπημένες οικογενειακές κωμωδίες της Disney, όπως τα Girl Meets World, Wizards of Waverly Place και Liv and Maddie φιλοξενεί αυτή την Κυριακή 21 Ιουνίου από τις 14.20, το κανάλι Disney Channel στον OTE TV.
Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 26 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης