Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Νέο λογότυπο και ανανεωμένο εταιρικό website για την Profile Software

tags :
Νέο λογότυπο και ανανεωμένο εταιρικό website για την Profile Software
Το νέο λογότυπο αντικατοπτρίζει την ευελιξία των λύσεων που διαθέτει η Profile Software
H Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, ανακοινώνει την παρουσίαση του νέου λογοτύπου και του ανανεωμένου website του ομίλου.
Με αφορμή τον εορτασμό των 25 επιτυχημένων ετών λειτουργίας στον τομέα της πληροφορικής, που χαρακτηρίζονται από τη συνεχή ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τον τραπεζικό τομέα, τον κλάδο της διαχείρισης επενδύσεων, καθώς και του ευρύτερου επιχειρηματικού τομέα, η Profile Software ανανεώνει το λογότυπο και την ιστοσελίδα της ώστε να παρουσιάζουν την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα των λύσεων της.
Το νέο λογότυπο αντικατοπτρίζει την ευελιξία των λύσεων που διαθέτει η Profile Software για να παρέχει εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις στο διεθνή πελατολόγιο της, προσφέροντας πλήρη κάλυψη στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Οι 'καμπύλες' που εμφανίζονται στο λογότυπο αντιπροσωπεύουν την εύκολη προσαρμοστικότητα και διασύνδεση των λύσεων της εταιρείας, καθώς και την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της.
Το νέο website διαθέτει εύκολη πλοήγηση και responsive design με άρτια επιλεγμένες διασυνδέσεις μεταξύ των σελίδων, ώστε ο επισκέπτης να βρίσκει άμεσα και εύκολα την πληροφορία που αναζητά. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο εύρος των λύσεων που προσφέρονται, μέσω των ιδίων συστημάτων καθώς και των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία. Επιπλέον, η πλοήγηση στα νέα, τις εκδηλώσεις και τις συνεργασίες της εταιρείας γίνεται με αμεσότητα και χρηστικότητα. Το συγκεντρωτικό μενού προσφέρει όλες τις διασυνδέσεις για την γρήγορη και εύστοχη αναζήτηση της πληροφορίας, σε ένα ευχάριστο αισθητικά περιβάλλον.
Η ανανέωση του εταιρικού website, συμβολίζει με τον καλύτερο τρόπο και την φιλοσοφία της Profile Software. Την δέσμευση της σε καινοτόμες λύσεις, την πελατοκεντρική αντίληψη και τις διαφοροποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει το έμπειρο δυναμικό της, με στόχο την αποτελεσματική κάλυψη ενός συνεχώς εξελισσόμενου τομέα.
Τέλος, το νέο brand, σηματοδοτεί τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται η εταιρεία, επεκτεινόμενη στις αγορές του εξωτερικού, με νέες τεχνολογίες mobile και cloud, αλλά και προσφέροντας ασφαλή, αξιόπιστη πρόσβαση και αρθρωτή αρχιτεκτονική λύσεων, προκειμένου να προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκάστοτε οργανισμού.
Το νέο λογότυπο παρουσιάζεται στο σύγχρονο website το οποίο είναι live στο www.profile.gr και www.profilesw.com. Η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει υψηλού επιπέδου user experience μέσω μοντέρνων συσκευών όπως smartphone, tablets και web browsers.
«Έχοντας επενδύσει σημαντικά σε νέες τεχνολογίες με καινοτόμες πλατφόρμες και διαθέτοντας ένα διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών και πελατών στο εξωτερικό, μετά από 25 επιτυχή χρόνια δραστηριότητας, ήταν η κατάλληλη στιγμή για την ανανέωση του brand, ώστε να αντικατοπτρίζει την κουλτούρα του ομίλου και των λύσεων μας. Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών μας εντός και εκτός συνόρων επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας ώστε να προσφέρουμε αξιόπιστες και μοντέρνες λύσεις. Εκτιμούμε ότι η νέα ιστοσελίδα μας παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο μήνυμα», δηλώνει ο κ. Χαράλαμπος Στασινόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Profile Software.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης