Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Εθνική Τράπεζα: Απέσπασε 4 βραβεία στα στα BITE Awards

tags :
Εθνική Τράπεζα: Απέσπασε 4 βραβεία στα στα BITE Awards
Η Εθνική απέσπασε συνολικά 4 βραβεία (3 χρυσά και 1 αργυρό), περισσότερα από κάθε άλλη τράπεζα και γενικά κάθε επιχείρηση που συμμετείχε στη διοργάνωση
H Εθνική Τράπεζα, για τρίτη συνεχή χρονιά, βραβεύτηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2015 που διοργανώνουν το περιοδικό Netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με στόχο την ανάδειξη της τεχνολογικής πρωτοπορίας, της καινοτομίας και της επιχειρηματικής αξίας της τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, η Εθνική απέσπασε συνολικά 4 βραβεία (3 χρυσά και 1 αργυρό), περισσότερα από κάθε άλλη τράπεζα και γενικά κάθε επιχείρηση που συμμετείχε στη διοργάνωση.

Αναλυτικότερα, η τράπεζα απέσπασε:

• Χρυσό βραβείο για τη νέα υπηρεσία «i-bank Simple Pay Spot», μέσω της οποίας οι συναλλασσόμενοι, πελάτες ή μη της Εθνικής Τράπεζας, μπορούν στα καταστήματα με το σχετικό σήμα να εξοφλούν εύκολα και γρήγορα τους λογαριασμούς τους σε ΔΕΚΟ, εταιρίες τηλεπικοινωνιών, ασφαλιστικές εταιρίες και άλλους οργανισμούς.
• Χρυσό βραβείο για το νέο i-bank Mobile Banking για φορητές συσκευές (αρχικά iOS και Android), με το πλέον ελκυστικό και σύγχρονο user interface, πολλές νέες λειτουργικότητες και πλήθος μεταφορών και πληρωμών, που καλύπτουν πάνω από το 95% του σχετικού όγκου των συναλλαγών πληρωμών.
• Χρυσό βραβείο για τον νέο Κανονισμό Ανάπτυξης και Βελτίωσης Πληροφοριακών Συστημάτων(SDLC), που αναπτύχθηκε στη βάση βέλτιστων πρακτικών και διεθνών προτύπων και περιλαμβάνει νέες μεθοδολογίες και ένα σύνολο προτύπων εγγράφων, που διευκολύνει την τυποποίηση, την αξιολόγηση, την αξιοπιστία και την ποιότητα των έργων Πληροφορικής.
• Αργυρό βραβείο για την Υλοποίηση DeskTop Virtualization περιβάλλοντος, που έχει σαν αποτέλεσμα την κεντροποίηση του περιβάλλοντος εργασίας άνω των 7.000 χρηστών όλων των καταστημάτων της τράπεζας (χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Citrix και τεχνικές Server Based Computing), με σαφή οικονομικά, λειτουργικά και τεχνολογικά πλεονεκτήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης