Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Διάκριση της Data Communication στα BITE Awards 2016

tags :
Διάκριση της Data Communication στα BITE Awards 2016
Bronze Award στην κατηγορία «Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους»
Η Data Communication διακρίθηκε για μία ακόμα φορά στα βραβεία Business IT Excellence Awards (ΒΙΤΕ), λαμβάνοντας φέτος το Bronze Award στην κατηγορία «Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους» για τη λύση “Energy & Utilities Accelerator” που η εταιρία έχει αναπτύξει για τον κλάδο της ενέργειας.
Πρόκειται για την 3η βράβευση της εταιρίας στον συγκεκριμένο θεσμό, καθώς το 2015 είχε λάβει το Gold Award στην κατηγορία «Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών», ενώ το 2013 είχε διακριθεί στην κατηγορία «Εξειδίκευση σε επιχειρηματικούς κλάδους/Φαρμακευτικοί Οργανισμοί» με την εφαρμογή “Pharma CRM Accelerator”.  
To “Energy & Utilities Accelerator” αποτελεί την ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη πρόταση διαχείρισης Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης & Μάρκετινγκ που η Data Communication διαθέτει ειδικά για τον κλάδο της ενέργειας, η υλοποίηση της οποίας έχει στηριχτεί πάνω στη διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα Microsoft Dynamics CRM. Συνιστά μια ευέλικτη και προσιτή πελατοκεντρική λύση, που προσφέρει συνεχείς και µετρήσιµες βελτιώσεις σε κάθε επιχειρησιακή διαδικασία και υποστηρίζει πρακτικά τον οργανισμό στην επίτευξη των στόχων του, σε μια περίοδο προκλήσεων για τον κλάδο και την αγορά συνολικά.
Με αφορμή τη βράβευση, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε: «Η διάκρισή μας και φέτος στο θεσμό των BITE Awards είναι μία ακόμα επιβράβευση της προσήλωσής μας στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των επιχειρήσεων. Με 30ετή εμπειρία στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων, η Data Communication προχώρησε στην ανάπτυξη του Energy & Utilities Accelerator, αξιοποιώντας στο μέγιστο δομικά χαρακτηριστικά παραγωγικότητας & καινοτομίας της πλατφόρμας Microsoft Dynamics CRM και βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, προκειμένου να ανταποκριθεί στοχευμένα στις ταχύτατα αυξανόμενες ανάγκες των εταιριών του κλάδου της ενέργειας».
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που έλαβε χώρα στις 23 Ιουνίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης