Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Κορυφαίες βραβεύσεις για την Action Global Communications στα ΗΑΕ

tags :
Κορυφαίες βραβεύσεις για την Action Global Communications στα ΗΑΕ
Σημαντική επιτυχία για την ομάδα Δημοσίων Σχέσεων της Action στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Το 2017 συνεχίζει με την ίδια δυναμική για τον Όμιλο στρατηγικής επικοινωνίας Action Global Communications, λαμβάνοντας το πρώτο τρίμηνο του έτους δύο σημαντικές διακρίσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μέσω του γραφείου του δικτύου της εταιρείας στο Ντουμπάι, το οποίο λειτουργεί και ως κόμβος για την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Καταγράφοντας μια διαρκή ανοδική πορεία, με ιδιαίτερη έμφαση τους τελευταίους 18 μήνες, η ομάδα της Action Global Communications στα ΗΑΕ βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στα βραβεία PRCA MENA κατακτώντας το πολυπόθητο βραβείο «Best PR Campaign – Media Relations» για την καμπάνια προβολής της ένταξης του Boeing 787 Dreamliner στο δρομολόγιο Αμπού Ντάμπι – Λονδίνο της British Airways.
Η Action Global Communications αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της British Airways στη Μέση Ανατολή για περισσότερα από 11 χρόνια, πραγματοποιώντας στοχευμένες καμπάνιες Επικοινωνίας, καλύπτοντας τόσο τα ΗΑΕ, όσο και άλλες αγορές στην ευρύτερη περιοχή.
Οι βραβεύσεις της εταιρείας στα ΗΑΕ συνεχίστηκαν και στον 1ο διαγωνισμό Young Lynx PR που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Dubai Lynx, στο οποίο δύο μέλη από της ομάδας της Action στο Ντουμπάι, η Sandra Allimadi και η Parisa Bukhowa, τιμήθηκαν με το «Ασημένιο Βραβείο».
O διαγωνισμός Young Lynx PR στον οποίο συμμετείχαν και άλλες διεθνής εταιρείες επικοινωνίας όπως Traccs, Edelman, Fleishman Hillard και Weber Shandwick, έφερε το δυναμικό δίδυμο της Action στις πρώτες θέσεις, καθώς η δουλειά τους αναγνωρίστηκε λόγω των ξεχωριστών ιδεών, του οράματος και του δημιουργικού τρόπου σκέψης, στοιχεία που έπεισαν την κριτική επιτροπή για τη δυνατότητα οι προτάσεις να γίνουν viral.
Ο Chris Χριστοδούλου, CEO της Action Global Communications, δήλωσε σχετικά:
«Η σημαντική διάκριση που έλαβε η ομάδα μας σε μία αγορά με τόσο έντονο ανταγωνισμό είναι η καλύτερη απόδειξη της προόδου που σημειώνεται στα ΗΑΕ. Το βραβείο από τη διοργάνωση PRCA MENA δόθηκε σε μία από τις πιο δυνατές υπηρεσίες μας – τις σχέσεις μας με τα ΜΜΕ – και αποτελεί τεράστια τιμή για εμάς η διάκριση από έναν τόσο σημαντικό Οργανισμό, αλλά και για την British Airways, έναν από τους μακροβιότερους πελάτες του δικτύου μας. Επιπλέον, ολόκληρο το δίκτυο μας δίνει μεγάλη σημασία στην προσέλκυση νέων ταλέντων, κατεύθυνση που αντανακλάται και στο βραβείο του διαγωνισμού Young Lynx PR, το οποίο αναδεικνύει τους υψηλού επιπέδου επαγγελματίες που εργάζονται στην εταιρεία μας σε παγκόσμιο επίπεδο».
Καθώς η διεθνής ομάδα της Action Global Communications αναπτύσσεσαι και εξελίσσεται σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες τάσεις της αγοράς, οι πρόσφατες διακρίσεις στα ΗΑΕ αποδεικνύουν την αφοσίωση ολόκληρου του δικτύου στην παροχή ολοκληρωμένων στρατηγικών επικοινωνίας.
Συνδυάζοντας άριστα εξατομικευμένες παραδοσιακές και digital καμπάνιες και δημιουργώντας σημαντικές σχέσεις μέσα από μια μοναδική hands-on προσέγγιση, η Action Global Communications προσφέρει ενιαίες υπηρεσίες σε όλες τις χώρες του δικτύου της, ούτως ώστε να προβάλει αλλά και να διαφυλάξει τη φήμη των πελατών της.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης