Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

LeasePlan Hellas: Νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα που μας «οδηγούν» στο μέλλον της μετακίνησης

tags :
LeasePlan Hellas: Νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα που μας «οδηγούν» στο μέλλον της μετακίνησης
Με βασικό μήνυμα το “What’s next” και κύρια κατεύθυνση την αυτονομία και την ελευθερία, δύο αξίες που αποτελούν την κινητήρια δύναμη της εταιρείας
Η LeasePlan Hellas, κορυφαία εταιρεία μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων στην Ελλάδα προχωράει σε rebranding, ανανεώνοντας το λογότυπο και την εταιρική της ταυτότητα, εστιάζοντας δυναμικά στο μέλλον της μετακίνησης και της οδήγησης.
Η μετακίνηση, η κινητικότητα και η χρήση αυτοκινήτων αλλάζουν διαρκώς και αναδιαμορφώνονται με μεγάλη ταχύτητα ακολουθώντας τους ρυθμούς των νέων τεχνολογικών καινοτομιών.
Πάνω σε αυτόν το δρόμο κινείται και η νέα ταυτότητα της LeasePlan με βασικό μήνυμα το “What’s next” και κύρια κατεύθυνση την αυτονομία και την ελευθερία, δύο αξίες που αποτελούν την κινητήρια δύναμη της εταιρείας, καθώς είναι ακριβώς αυτό που παρέχει εδώ και χρόνια στους συνεργάτες της ώστε να επιλέξουν αυτό που θέλουν και χρειάζονται για να «βγουν μπροστά».
Η LeasePlan βρίσκεται στη θέση του οδηγού της καινοτομίας και καθοδηγεί τον κλάδο σε νέους προορισμούς έχοντας ως συνοδηγούς τους ανθρώπους της που ξεχωρίζουν για την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία τους και τους συνεργάτες της, οι οποίοι διακρίνονται για την αξιοπιστία τους.
Είναι μια εταιρεία που προάγει τη συνεχή κινητικότητα και ενσωματώνει τις βέλτιστες πρακτικές διεθνώς, οι οποίες έχουν ως κατεύθυνση το «next best thing» στον τομέα της μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων, μετατρέποντας την εξυπηρέτηση πελατών σε μια πραγματική εμπειρία και δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους πελάτες της για να ανακαλύψουν το μέλλον της οδήγησης.
Ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas και Head of Central Eastern Europe Region του Ομίλου LeasePlan, δήλωσε:
«Στη LeasePlan Hellas και στο σύνολο του Ομίλου πάγιος στόχος μας είναι η παροχή βέλτιστης εξυπηρέτησης και λύσεων μετακίνησης που απαντούν στις εξατομικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας.
Το νέο λογότυπο και η νέα εταιρική μας ταυτότητα εκφράζουν μέσα από μία μοντέρνα προσέγγιση και με τον καλύτερο τρόπο όλες τις αξίες που μας χαρακτηρίζουν και μας καθιστούν μία από τις κορυφαίες εταιρείες μίσθωσης σε όλο τον κόσμο: την καινοτομία, την αυτονομία, την ελευθερία και την αφοσίωσή μας στο μέλλον.
Το μέλλον της μετακίνησης, το μέλλον της οδήγησης, το μέλλον των ανθρώπων και των πελατών μας.
Κύρια προτεραιότητά μας είναι να συστήσουμε και να οδηγήσουμε τους πελάτες μας στην επόμενη ημερά της μετακίνησης, στην επόμενη ημέρα της LeasePlan».
Η LeasePlan Hellas έχει χαράξει ήδη 14 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά και συνεχίζει σταθερά να αναπτύσσεται και να ενισχύει σημαντικά όλα της τα μεγέθη.
Το 2016, αύξησε τον εταιρικό της στόλο κατά 23% ξεπερνώντας τα 19.500 οχήματα υπό διαχείριση.
Ταυτόχρονα, ενίσχυσε σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των πελατών της το οποίο σήμερα ανέρχεται σε 3.000 από 2.200 το 2015, επενδύοντας σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο σήμερα ξεπερνά τα 100 άτομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης