Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Το λουξ plus 'n light tea χορηγός στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Beach Volley

tags :
Το λουξ plus 'n light tea χορηγός στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Beach Volley
Πρώτος σταθμός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, το "Spetses Golden Cup"
Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Beach Volley 2017 στηρίζει ως χορηγός το παγωμένο τσάι λουξ plus 'n light tea. Η σημαντική διοργάνωση Beach Volley, που περιλαμβάνει τις κατηγορίες masters και juniors, θα πραγματοποιηθεί σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε πολλαπλές τοποθεσίες στην Ελλάδα.
Πρώτος σταθμός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, το "Spetses Golden Cup", το οποίο πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες, στις 16-18 Ιουνίου, και αποτέλεσε ταυτόχρονα και το πρώτο  τουρνουά σε επίπεδο masters.
Μπροστά στο εμβληματικό ξενοδοχείο του νησιού, Poseidonion Grand Hotel, που μεταμορφώθηκε σε γήπεδο beach volley για το τριήμερο, οι ομάδες διαγωνίστηκαν για τον τίτλου του Πανελλήνιου Πρωταθλητή προσφέροντας μοναδικό θέαμα στο ενθουσιώδες κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες.
Η Λουξ ήταν εκεί και «δρόσισε» τους συμμετέχοντες με το νέο παγωμένο τσάι λουξ plus 'n light tea, που πρόσφατα κυκλοφόρησε στην αγορά, μόνο με φυσικά γλυκαντικά, 0% ζάχαρη και 60% λιγότερες θερμίδες, σε γεύσεις ροδάκινο, κόκκινα φρούτα και λεμόνι.
Η Λουξ στηρίζει ενεργά αθλητικές πρωτοβουλίες και διοργανώσεις, αναγνωρίζοντας την αξία, αλλά και την ευθύνη όλων, στην προώθηση του Αθλητισμού μέσα στην κοινωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης