Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ο φοροφυγάς Φώτης Μπόμπολας και το δελτίο ειδήσεων του MEGA

Ο φοροφυγάς Φώτης Μπόμπολας και το δελτίο ειδήσεων του MEGA
O φοροφυγάς Φώτης Μπόμπολας αφού νομιμοποίησε το «μαύρο χρήμα» που είχε στο εξωτερικό αποκτά εκ νέου το δικαίωμα για καινούργια σχέδια
Οι φοροφυγάδες δεν μπορούν να έχουν εφημερίδες και κανάλια με σκοπό να κάνουν παζάρια με την εκάστοτε κυβέρνηση.
Ο κύριος Φώτης Μπόμπολας πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη.
Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να απαιτεί και συνάμα να υποχρεώνει όλη την Ελλάδα να γονατίζει κάθε βράδυ στις 8 μπροστά από το δελτίο ειδήσεων του MEGA.
Αυτή τη χώρα μαζί με τους επιφανείς επιχειρηματίες βρήκε η νέα κυβέρνηση του Σύριζα και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που από κοινού δίνουν μάχη να την κρατήσουν όρθια.
Ο βασικός σκοπός της νέας κυβέρνησης είναι η στήριξη της ελληνικής οικογένειας που αγωνίζεται κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες να επιβιώσει με αξιοπρέπεια.
Αντίθετα ο φοροφυγάς κ. Φώτης Μπόμπολας αφού νομιμοποίησε το «μαύρο χρήμα» που είχε στο εξωτερικό αποκτά εκ νέου το δικαίωμα για καινούργια σχέδια για τη χώρα που νομίζει ότι του… ανήκει.
Από το γραφείο του δευτέρου ορόφου του ομίλου Πήγασος ο φοροφυγάς ο κ. Φώτης Μπόμπολας δίνει εντολές για την ενημέρωση του ελληνικού λαού και κυρίως τι πρέπει να μάθει και τι όχι.
Το δελτίο ειδήσεων του έγκυρου καναλιού είπε πόσα πλήρωσε το αφεντικό τους στην εφορία για το «μαύρο χρήμα» που είχε σε τράπεζες του εξωτερικού.
Ο κ. Φώτης Μπόμπολας ορίζει την τύχη της χώρας με τα λεφτά που πήρε από τις τράπεζες και τώρα δηλώνει οικονομική αδυναμία να τα αποπληρώσει.
Την ίδια στιγμή απαιτεί καλύτερες ρυθμίσεις των δανείων διότι διαθέτει μέσα ενημέρωσης και πρέπει να τον φοβούνται οι τραπεζίτες.
Με επιχειρηματίες που ξέρουν καλά τη τέχνη της φοροδιαφυγής και διατηρούν επιχειρήσεις με τραπεζικό δανεισμό δεν είναι χρήσιμοι για τη χώρα.
Η φράση που λέγεται και γράφεται για την οικογένεια Μπόμπολα δεν θα την επικαλεστούμε.
Εμείς λέμε ότι ο φοροφυγάς που πλήρωσε και νομιμοποίησε τα λεφτά που είχε στο εξωτερικό δεν πρέπει να έχει στην κατοχή του μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν υπάρχει το όνομα του Φώτη Μπόμπολα στην ταυτότητα της εφημερίδας Έθνος.
Δεν επιθυμεί να αναγράφεται το όνομά του την εφημερίδα διότι έμμεσα αναγνωρίζεται ότι όνομα Μπόμπολας κάνει κακό στη δουλειά των δημοσιογράφων. Κύριε Φώτη Μπόμπολα αν θέλετε να έχετε ότι έχετε πρέπει να επιλέξετε το δρόμο της διαφάνειας.
Οφείλω να δώσω μια απάντηση γιατί επικέντρωσα την αρθρογραφία στο πρόσωπο του κ Φώτη Μπόμπολα διότι οι επίσημες φορολογικές Αρχές τον έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη. Δεν γνωρίζω άλλον επιχειρηματία και εκδότη που να έπεσε στα δίχτυα της εφορίας.
Είναι γνωστό σε όλους ότι πολλοί είναι οι φοροφυγάδες αλλά δεν έχουν μέσα ενημέρωσης αγαπητοί αναγνώστες του bankingnews.gr.
Η ενημέρωση δεν σηκώνει παιχνίδια και κυρίως στις κρίσιμες ώρες που περνά η χώρα.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης