Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κατάθεση στον αθλητικό Εισαγγελέα θα δώσει αύριο ο Αλέξης Κούγιας

tags :
Κατάθεση στον αθλητικό Εισαγγελέα θα δώσει αύριο ο Αλέξης Κούγιας
Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκης θα καταθέσει ο γνωστός ποινικολόγος 
Αύριο, 25/11, έχει κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση από τον αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής και γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, στο πλαίσιο των ερευνών την επίθεση και τον τραυματισμό του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου.
Ο Αλέξης Κούγιας θα κληθεί, επίσης, να απαντήσει σχετικά με την αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την κλήση του Αλέξη Κούγια:
«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι ο Αθλητικός Εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου κάλεσε για αύριο Τρίτη 25/11/2014 τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξιο Κούγια για να δώσει ένορκη κατάθεση για τα όσα συνέβησαν εις βάρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή από συμπεριφορές προσώπων των οποίων τα ονόματα έχουν δημοσιοποιηθεί και εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών ανεβλήθη η συνάντηση μεταξύ της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και της Π.Α.Ε. ΑΕΚ η οποία είχε ορισθεί για την 16/11/2014 και η οποία ακόμα δεν έχει διεξαχθεί.
Ο κ. Κούγιας εκλήθη να καταθέσει όχι ως ένορκος αλλά και ως πολιτικός ενάγων ανωμοτί δηλαδή χωρίς όρκο, αφού η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή σε όλα αυτά τα αδικήματα τα οποία διερευνάται αν έχουν διαπραχθεί είναι μαζί με τους Ζωγράφο και Σαρρή παθούσα.
Τα εγκλήματα τα οποία διερευνώνται και αναζητούνται οι δράστες είναι:
1.Απόπειρα ανθρωποκτονίας
2.Ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας
3.Εκβίαση.
4.Παράβαση καθήκοντος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης