Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τσακνής: Ο χειρότερος εφιάλτης μου μια ΕΡΤ σαν αυτή που έκλεισε

Τσακνής: Ο χειρότερος εφιάλτης μου μια ΕΡΤ σαν αυτή που έκλεισε
Ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής
«Απόλυση εργαζομένου θα συμπέσει χρονικά με την παραίτησή μου», ανέφερε ο Διονύσης Τσακνής ο οποίος έχει κληθεί ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με θέμα τη διατύπωση γνώμης για την τοποθέτηση του προέδρου, του διευθύνοντος συμβούλου και τριών μελών του Δ.Σ της ΕΡΤ.
«Δεν θέλω λευκή επιταγή, θα ήταν προσβλητικό να έπαιρνα λευκή επιταγή σήμερα, προτιμώ τη βάσανο, τους χαρακτηρισμούς, τις σκληρές επισημάνσεις για ένα έργο που καλούμαι να επιτελέσω.
Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι αρχικά προς τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ στους οποίους υποκλίνομαι και δεύτερο σε όλους τους Έλληνες ότι μια ΕΡΤ σαν αυτή που έκλεισε δεν την ονειρεύομαι ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου, δεν θα την ήθελα ποτέ μια τέτοια ΕΡΤ. Μια ΕΡΤ των pay roll, της αργομισθίας, της τεμπελιάς δεν την θέλω».
Επίσης απάντησε στον Νίκο Φίλη σχετικά με την υπό δοκιμή ψήφο στο Δ.Σ. της ΕΡΤ λέγοντας ότι: «Εάν είναι υπό δοκιμή εγώ θα πρόσθετα ότι είναι και υπό προθεσμία. Και το λέω αυτό γιατί όντως ορισμένα ζητήματα τα οποία αφορούν στις αρμοδιότητες μου θα ήθελα είναι πιο σαφή.
Και έλαβα τη διαβεβαίωση μου ότι σε αυτό το σύντομο διάστημα εάν διαπιστωθούν δυσλειτουργίες θα επανέλθει ο κ. υπουργός με τροπολογίες διότι πιστέψτε με δεν θα ήθελα να με συνοδεύει δια βίου ο χαρακτηρισμός του διακοσμητικού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης