Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στην Αθήνα το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής

tags :
Στην Αθήνα το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής
Το συνέδριο απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με την αισθητική ιατρική
Στο πλαίσιο του 1ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα, από 27 έως 29 Νοεμβρίου 2015, μία επιστημονικά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση, με επίκεντρο την παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στην αισθητική ιατρική και την αναίμακτη χειρουργική "soft surgery".
Το συνέδριο απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με την αισθητική ιατρική.
Η SAMNAS (Ελληνική Εταιρεία Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής) αποτελεί μία νεοσυσταθείσα επιστημονική εταιρεία της οποίας βασικός σκοπός είναι να συμβάλλει στην επιστημονική, τεχνική και πολιτισμική ανάπτυξη της αισθητικής ιατρικής σε διάφορους τομείς της, με ιδιαίτερη αναφορά σε όλες τις μη αιμορραγικές τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων των αναίμακτων χειρουργικών επεμβάσεων αυτού του είδους.
O όρος αναίμακτη χειρουργική ή στην αγγλική soft surgery αναφέρεται στην εφαρμογή μεθόδων, για την αφαίρεση η την διόρθωση αντιαισθητικών ανωμαλιών του προσώπου ή του σώματος οι οποίες προϋποθέτουν μόνο την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας με επάλειψη .
Πρόκειται για σπουδαία και καινοτόμο εξέλιξη στην ιατρική επιστήμη με βασικό πλεονέκτημα την αποφυγή χειρουργικής τομής κατά την εκτέλεση επεμβάσεων.
Καταξιωμένοι ομιλητές ανάμεσα τους καθηγητές Ευρωπαικών πανεπιστημίων θα μοιραστούν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής (Soft Surgery), καλύπτοντας θέματα που αφορούν σε καινοτόμες τεχνικές που εφαρμόζονται σε πρόσωπο και σώμα και που σηματοδοτούν μία νέα εποχή στην Αισθητική Ιατρική.
Το επιστημονικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ένα συναρπαστικό συνδυασμό ομιλιών και workshop, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση όσον αφορά στις εξελίξεις της Αισθητικής Ιατρικής και στις καινοτόμες τεχνικές που τη χαρακτηρίζουν.

Ο πρόεδρος SAMNAS
Τσιούμας Γ. Σωτηρης MD

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης