Τελευταία Νέα
Οικονομία

Weber (EΛΚ): Η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα και για άλλες χώρες της ΕΕ - Ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων δεν πρέπει να ανακοπεί τώρα

Weber (EΛΚ): Η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα και για άλλες χώρες της ΕΕ - Ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων δεν πρέπει να ανακοπεί τώρα
«Η Κ.Ο. του ΕΛΚ στηρίζει την πορεία των μεταρρυθμίσεων και της οικονομικής ανάκαμψης που ακολουθεί η κυβέρνηση Σαμαρά»
Άκρως ικανοποιημένος από την πορεία της Ελλάδας εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΕΛΚ, M. Weber, ολοκληρώνοντας τη διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα, εκφράζοντας παράλληλα την πλήρη στήριξη του στην ελληνική κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Ειδικότερα ο Weber μεταξύ άλλων τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα και για άλλες χώρες μέλη της ΕΕ .
Παράλληλα αναφερόμενος στο έργο της ελληνικής κυβέρνησης σημείωσε ότι «η Κ.Ο. του ΕΛΚ στηρίζει την πορεία των μεταρρυθμίσεων και της οικονομικής ανάκαμψης που ακολουθεί η κυβέρνηση Σαμαρά».
«Διαβεβαίωσα τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι μπορεί να υπολογίζει στην πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη της Κ.Ο. του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στο δύσκολο έργο της ελληνικής κυβέρνησης και πάνω από όλα στην ετοιμότητα των Ελλήνων να εγκρίνουν και να προωθήσουν τις μεταρρυθμίσεις. Με τον τρόπο αυτό η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα και για άλλες χώρες μέλη της ΕΕ» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα ο Weber τόνισε ότι η επιτυχία της πορείας της Ελλάδας διακρίνεται ολοένα και περισσότερο.
«Η οικονομική ανάκαμψη είναι υπολογίσιμη, η οικονομία έχει σταθεροποιηθεί και οι επενδύσεις επιστρέφουν στη χώρα. Ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων δεν πρέπει να ανακοπεί τώρα. Γιατί αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα την ματαίωση όλων των προσπαθειών και θα προκαλούσε στη χώρα εκ νέου μεγάλα προβλήματα. Η ΕΕ θα κάνει τα πάντα προκειμένου να στηρίξει την ελληνική κυβέρνηση με τη λήψη στοχευμένων μέτρων» επισήμανε καταλήγοντας ο πρόεδρος του ΕΛΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης