Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αναβάλλεται η συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Αύριο στις 6 το απόγευμα το νέο ραντεβού για τη διαπραγματευτική γραμμή με την τρόικα

Αναβάλλεται η συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Αύριο στις 6 το απόγευμα το νέο ραντεβού για τη διαπραγματευτική γραμμή με την τρόικα
Σαμαράς και Βενιζέλος πρέπει για άλλη μια φορά να γεφυρώσουν τις κομματικές τους διαφορές
(upd)Τις κόκκινες γραμμές της διαπραγμάτευσης με την τρόικα θα χαράξουν κατά την αυριανή τους συνάντηση, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Οι δύο άνδρες είχε προγραμματιστεί να συναντηθούν στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα στις 2 το μεσημέρι, ωστόσο η συνάντηση αναβλήθηκε. 
Το νέο ραντεβού ορίστηκε για αύριο Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα. 
Σημειώνεται ότι οι σχέσεις μεταξύ Σαμαρά, Βενιζέλου δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο, στον απόηχο της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Χαλκιδική για την επέτειο των 40 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, όπου άφησε αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ.
Αλλά και σε επίπεδο διαπραγμάτευσης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους, σε μια σειρά ζητημάτων. 
Σαμαράς - Βενιζέλος καλούνται να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και να χαράξουν κοινή γραμμή διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους των δανειστών. 
«Στη διαπραγμάτευση με την τρόικα θα είμαστε σοβαροί, μεθοδικοί και θα πάμε πολύ καλά», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελης, το βράδυ της Δευτέρας, μετά το πέρας της απογευματινής του συνάντησης με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, ο Γκ. Χαρδούβελης τόνισε ότι «η μόνη σωστή πληροφόρηση είναι αυτή που έχετε από μένα και από πουθενά αλλού».
Ωστόσο, ο υπουργός δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για την γραμμή που θα ακολουθήσει στη διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των δανειστών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης