Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στο «κενό» οι προσπάθειες Λάτση να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Καταλύτης το Ελληνικό και η Eurobank

Στο «κενό» οι προσπάθειες Λάτση να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τον  ΣΥΡΙΖΑ – Καταλύτης το Ελληνικό και η Eurobank
Η οικογένεια Λάτση βλέπει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκληρύνει την στάση του για το Εληνικό
Στο «κενό» πέφτουν οι προσπάθειες Λάτση να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Παρά τα κατά καιρούς σχόλια, αναφορές και δημοσιεύματα ο Λάτσης δεν τα έχει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ κυρίως γιατί πιστώνουν στον επιχειρηματία Λάτση....το φιάσκο της Eurobank και το Ελληνικό, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρατήσει αρνητική στάση.
Η οικογένεια Λάτση, ανέθεσε μεταξύ άλλων και σε πρώην τραπεζίτη το δύσκολο έργο προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αποκατασταθούν οι μεταξύ τους σχέσεις.  
Η οικογένεια Λάτση που αγόρασε σκανδαλωδώς το Ελληνικό, δεν πρόκειται  να κάνει  το επόμενο βήμα  αν δεν  λάβει διαβεβαιώσεις  ότι στο πιθανό  πλέον  ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει  κυβέρνηση, δεν  προχωρήσει  σε  ενέργειες  ακύρωσης του έργου.
Όσον αφορά την Eurobank, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστώνει στον Λάτση....ότι δραπέτευσε από τις υποχρεώσεις του ύψους 2,5 δισεκ. ευρώ που αφορούσαν την ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας.
Η οικογένεια  Λάτση   με έντονη  παρουσία   στην  επιχειρηματική   σκηνή  είναι βασικός μέτοχος των ΕΛΠΕ, ελέγχει την Lamda Development και κατέχει το 1,3% του  μετοχικού  κεφαλαίου  της Εθνικής  Τράπεζας, που απέκτησε με ένα μη ορθόδοξο τρόπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης