Τελευταία Νέα
Οικονομία

Βαμβακίδης (Bank of America – Merrill Lynch): Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας είπε κάτι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουν οι Έλληνες για το πρόγραμμα του

tags :
Βαμβακίδης (Bank of America – Merrill Lynch): Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας είπε κάτι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουν οι Έλληνες για το πρόγραμμα του
Τα όσα καταγγέλλονται στο email του fund Capital δεν ειπώθηκαν στη δική μας συνάντηση τόνισε ο κ. Βαμβακίδης
Την άποψη ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπαν κάτι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες για το πρόγραμμα του εξέφρασε ο Αθανάσιος Βαμβακίδης, διευθυντικό στέλεχος της Bank of America-Merrill Lynch.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm, και μια ημέρα μετά τη δημοσίευση του ενημερωτικού σημειώματος της Bank of America-Merryll Lynch προς τους πελάτες της, ο κ. Βαμβακίδης υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη συνάντηση με τον κ.Σταθάκη είχε ως σκοπό να εξηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμα του σε μια ομάδα επενδυτών.
Όπως είπε, το γεγονός ότι γίνεται αυτή η συζήτηση είναι θετικό για τις αγορές.
Επιπλέον, ο κ.Βαμβακίδης υπογράμμισε πως στην εκδήλωση του Λονδίνου δεν ήταν παρών ο εκπρόσωπος του fund της Capital, αναφέροντας πως πολλά από αυτά στα οποία αναφέρεται το επίμαχο email (περί του σοκ που υπέστησαν οι διεθνείς επενδυτές και της απόφασης τους να πουλήσουν τα πάντα στην Ελλάδα, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση) δεν ειπώθηκαν και δεν αντιπροσωπεύουν τα όσα συζητήθηκαν στη συγκεκριμένη συνάντηση.
«Ο κ. Σταθάκης εξήγησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ήδη γνωστό στο ελληνικό κοινό και στη συζήτηση υπήρχαν ερωτήσεις και γενικά οι επενδυτές ευχαρίστησαν τον κ. Σταθάκη γι’ αυτήν την παρουσίαση» τόνισε ο κ.Βαμβακίδης.
Όπως είπε, το άγνωστο και η αβεβαιότητα τρομάζουν τις αγορές «και άρα, από αυτήν την άποψη, ήταν καλό που ο κ. Σταθάκης συναντήθηκε μαζί μας για να εξηγήσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, αυτό είναι καλό για τις αγορές».
«Αυτό που απασχολεί τις αγορές είναι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τι θα γίνει μετά το review της ελληνικής οικονομίας» ανέφερε ο κ.Βαμβακίδης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης