Τελευταία Νέα
Οικονομία

H Citigroup Ελλάδος συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου και ως διαχειριστής χρέους

tags :
H Citigroup Ελλάδος συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου και ως διαχειριστής χρέους
«Συνεπής σε αυτό το πλαίσιο λειτουργίας της, η  Citi, μέσα από τις υπηρεσίες της και την απρόσκοπτη παρουσία της στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά»
Την Κυπριακή οικονομία στηρίζει η Citigroup Ελλάδος και μεταξύ άλλων συμμετέχει στην ηγετική ομάδα των διαχειριστών χρέους της Κύπρου στις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση
Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, η Citi Ελλάδος παρέθεσε επίσημο δείπνο προς τιμήν της Κυπριακής αποστολής και των ομιλητών που έλαβαν μέρος στο συνέδριο «Capital Link Invest in Cyprus» στο χώρο του Citi Executive Conference Center στη Νέα Υόρκη. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας με ευθύνη στη διαχείριση πελατών του δημόσιου τομέα, τραπεζικής και επενδυτικής μεγάλων επιχειρήσεων, συμβουλευτικής διαχείρισης χρέους καθώς και επικεφαλής επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
Στο χαιρετισμό του, ο κος Αιμίλιος Κυριάκου, Citi Country Officer Ελλάδας και Κύπρου είπε μεταξύ άλλων: «Η Citi, με περισσότερα από 200 χρόνια διεθνούς παρουσίας σε περισσότερες από 100 χώρες, έχει ως στόχο να διευκολύνει τους πελάτες της να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις αλλά και εξίσου σημαντικά να ανταποκρίνονται στις ευκαιρίες που αναδύονται σε παγκόσμια κλίμακα.
Συνεπής σε αυτό το πλαίσιο λειτουργίας της, η  Citi, μέσα από τις υπηρεσίες της και την απρόσκοπτη παρουσία της στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά τα τελευταία 50 χρόνια έχει συντελέσει και εξακολουθεί να συμβάλει στην  επίτευξη των στόχων και τις επιτυχίες των πελατών της στον εταιρικό και δημόσιο τομέα».   
Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, κος Χάρης Γεωργιάδης, ευχαρίστησε τη Citi για τη συνεχόμενη δέσμευσή της στην Κύπρο και την υποστήριξή της στον οικονομικό τομέα της χώρας ακόμη και κατά τη διάρκεια της κρίσης.
Καλωσόρισε τη Citi στην ηγετική ομάδα των διαχειριστών χρέους της χώρας στις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές και τόνισε το σημαντικό ρόλο της Citi στη σύνδεση με τις ΗΠΑ.
Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 22 Μαρτίου:
-  ο Υπουργός συμμετείχε στο πάνελ  Συνεδρίου «Capital Link Invest in Cyprus» με θέμα“The Economy of Cyprus - Developments & Outlook” και
-   ο κος Αιμίλιος Κυριάκου, Citi Country Officer Ελλάδας και Κύπρου συμμετείχε στο στο πάνελ με θέμα “Banking & Financial Services”

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης