Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν χρησιμοποίησε το έτοιμο θεσμικό οπλοστάσιο για το λαθρεμπόριο καυσίμων

ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν χρησιμοποίησε το έτοιμο θεσμικό οπλοστάσιο για το λαθρεμπόριο καυσίμων
«Όπως λέει ο λαός μας, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, σαράντα μέρες κοσκινίζει», αναφέρει χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση
Η κυβέρνηση βρήκε έτοιμο όλο το θεσμικό οπλοστάσιο για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου στα καύσιμα αλλά δεν το χρησιμοποίησε, επισημαίνει η ΝΔ απαντώντας σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για το θέμα.
«Η κυβέρνηση με την απάντησή της επιβεβαιώνει ότι βρήκε έτοιμο όλο το θεσμικό οπλοστάσιο για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου στα καύσιμα.
Και ομολογεί ότι δυόμισι χρόνια τώρα δεν στάθηκε ικανή να εκδώσει τις απαραίτητες υπουργικές αποφάσεις για να το θέσει σε λειτουργία», σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει:
«Όπως λέει ο λαός μας, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, σαράντα μέρες κοσκινίζει».
Νωρίτερα σήμερα (23/8) σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών κατηγορούσε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι, είχαν την ευκαιρία να καταπολεμήσουν το λαθρεμπόριο όταν κυβερνούσαν χωριστά το κάθε κόμμα, είτε μαζί, αλλά δεν το έκαναν.
«Ακόμη και όταν υποχρεώθηκαν να ψηφίσουν νόμους για την πάταξη του λαθρεμπορίου επέλεξαν να τους αφήσουν ανενεργούς, καθώς δεν εξέδωσαν τις απαραίτητες εφαρμοστικές υπουργικές αποφάσεις», σημείωνε το υπουργείο Οικονομικών.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης