Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιχείρηση συσπείρωσης στο ΠΑΣΟΚ ενόψει της 3ης Σεπτεμβρίου – Κάλεσμα Βενιζέλου προς Σημίτη και Παπανδρέου

Επιχείρηση συσπείρωσης στο ΠΑΣΟΚ ενόψει της 3ης Σεπτεμβρίου – Κάλεσμα Βενιζέλου προς Σημίτη και Παπανδρέου
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την εκδήλωση συμπλήρωσης 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ
Ενωτικό κάλεσμα προς τους Γ. Παπανδρέου και Κ. Σημίτη απηύθυνε ο Ευ. Βενιζέλος, ενόψει της συμπλήρωσης των 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσκάλεσε τους δύο πρώην πρωθυπουργούς να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις της 3ης Σεπτεμβρίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Ζάππειο Μέγαρο.
 Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσκλήσεις εστάλησαν μέσω e-mail, με τον Ευ. Βενιζέλο να θεωρεί δεδομένη την παρουσία των δύο πρώην αρχηγών του κόμματος.
Στο πλαίσιο των προετοιμασιών ενόψει της εκδήλωσης, στελέχη της Χαρ. Τρικούπη ανέφεραν ότι και στη χτεσινή συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με 21 εκπροσώπους Επαγγελματικών Επιμελητηρίων από όλη τη χώρα που προέρχονται από το χώρο της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και θέματα που άπτονται της ενότητας και της προοπτικής της παράταξης.
 Στο ίδιο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της εκδήλωσης, χτες υπήρξε συνάντηση στη Χαρ. Τρικούπη με 100 συνδικαλιστικά στελέχη της παράταξης, καθώς επίσης και συνάντηση με τους γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών της Αττικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης