Τελευταία Νέα
Πολιτική

Από την απελευθέρωση του Παπαδόπουλου στο «αντιμνημόνιο» - Παραμύθι οι αντάρτες της Βουλής - Το μήνυμα του Ν. Μιχαλολιάκου

Από την απελευθέρωση του Παπαδόπουλου στο «αντιμνημόνιο» - Παραμύθι οι αντάρτες της Βουλής - Το μήνυμα του Ν. Μιχαλολιάκου
Δεν είναι όμως μόνον οι βουλευτές - Υπάρχουν και εφημερίδες και κάποιοι δήθεν ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι οι οποίοι τάχαμου κάνουν αντιπολίτευση στον Σαμαρά
Όποτε η συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ αποφασίζει να περάσει έναν ακόμη αντιλαϊκό νόμο του μνημονίου, αμέσως εμφανίζονται στα τηλεπαράθυρα και στις εφημερίδες ομάδες βουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι δήθεν είναι κατά του νόμου!
Στην πραγματικότητα συμμετέχουν σε μία τεράστια επιχείρηση προπαγάνδας με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του λαού. Παριστάνουν δηλαδή τους αντιφρονούντες προς τον νόμο, αλλά στην πραγματικότητα ψηφίζουν όταν έλθει η ώρα τον νόμο και με τα δυό τους χέρια!
Αυτή η ιστορία με τους δήθεν “αντάρτες” κρατάει δύο με τρία χρόνια και έχει πλέον χάσει κάθε έννοια και σημασία. Ο λαός τους έχει πάρει είδηση, αλλά αυτοί συνεχίζουν την ίδια τακτική αφού όλο και κάποιοι βλάκες θα βρεθούν που θα τους πιστέψουν.
Τελευταίο κρούσμα με “αντάρτες” είχαμε με το περίφημο “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο. Πάλι βρεθήκανε βουλευτές που με την υπογραφή τους εμφανίστηκαν διαμαρτυρόμενοι και θα είναι οι ίδιοι που με την ψήφο τους θα εγκρίνουν τον νόμο. Έναν νόμο, ο οποίος δημιουργεί αδικήματα γνώμης, καταργεί την ελευθερία του λόγου και είναι στην πραγματικότητα ένας νόμος ρατσιστικός κατά των Ελλήνων.
Η πονηρή αυτή τακτική της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι σημερινή.
Στην δεκαετία του ’80 και του ’90 όποτε είχαμε προεκλογική περίοδο κάθε φορά εμφανιζόντουσαν καμμιά δεκαριά βουλευτές της Ν.Δ. που ζητούσαν την απελευθέρωση του Παπαδόπουλου και των Αξιωματικών της 21ης Απριλίου! Οι εκλογές περνούσαν, έπαιρναν και την κυβέρνηση, και ύστερα σιωπή.
Τα ίδια κάνουν και τώρα. Είναι δήθεν κατά του “αντιρατσιστικού” νόμου, είναι δήθεν κατά του μνημονίου, αλλά στο τέλος κάνουν αυτό που τους λέει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., η οποία στην πραγματικότητα κάνει ό,τι της λέει η τρόικα.
Δεν είναι όμως μόνον οι βουλευτές. Υπάρχουν και εφημερίδες καθώς και κάποιοι δήθεν ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι οι οποίοι τάχαμου κάνουν αντιπολίτευση στον Σαμαρά και στο μνημόνιο.
Οι οποίοι δημοσιογράφοι και οι φυλλάδες στις οποίες γράφουν είναι μέχρι το λαιμό χωμένες στις “δουλίτσες” με το σύστημα Σαμαρά και οι οποίες στην κρίσιμη στιγμή (βλέπε προεκλογική περίοδο) θα εκτελέσουν πλήρως την αποστολή τους. Δηλαδή θα στηρίξουν απόλυτα αυτούς τους οποίους υποτίθεται ότι κατακρί- νουν και στους οποίους δήθεν κάνουν αντιπολίτευση.
Τόσο λοιπόν, οι δήθεν αντιδρώντες βουλευτές όσο και οι δήθεν αντιπολιτευόμενες εκ του πλαγίου τη συγκυβέρνηση φυλλάδες της λεγόμενης κεντροδεξιάς ή κεντροαριστεράς, στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από καλοστημένες παγίδες για να εγκλωβίζουν τους αγνούς Έλληνες πατριώτες που είναι σφόδρα δυσαρεστημένοι με την κατάσταση.
Αυτά είναι τα πονηρά τους σχέδια, τα οποία όμως, δυστυχώς για αυτούς, θα αποτύχουν, γιατί με λόγια δεν αλλάζει η πραγματικότητα.
Γιατί δεν μπορούν να πείσουν πλέον όσους απέμειναν υπερήφανοι Έλληνες και συνειδητοί πατριώτες ότι η συγκυβέρνηση αυτή της Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ υπηρετεί το εθνικό συμφέρον.
Και επιπλέον η ζοφερή οικονομική κατάσταση, η οποία δεν αλλάζει με ευχολόγια, πρόκειται να οδηγήσει ενάντια στα σχέδιά τους για εγκλωβισμό και πάλι στην Ν.Δ. μεγάλες μάζες Ελλήνων πατριωτών.
Μάταιος ο κόπος λοιπόν των ψευτοαντιμνημονιακών εντός και εκτός κοινοβουλίου.

Ν.Γ. Mιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού

*Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα Εμπρός

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης