Τελευταία Νέα
Πολιτική

Public Issue προς Βούλτεψη για τις δημοσκοπήσεις – Προπαγάνδα είναι η συγκάλυψη της πραγματικότητας, όχι η αποκάλυψη της

Public Issue προς Βούλτεψη για τις δημοσκοπήσεις – Προπαγάνδα είναι η συγκάλυψη της πραγματικότητας, όχι η αποκάλυψη της
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 11 ποσοστιαίες μονάδες της ΝΔ στην άσκηση εκλογικής επιρροής
Αιχμηρή απάντηση στην κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη και στις επιφυλάξεις που εκείνη διατύπωσε αναφορικά με τη δημοσκόπηση που δείχνει το ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 11 μονάδες της ΝΔ στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής έδωσε η εταιρεία δημοσκοπήσεων Public Issue.
Απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο, η οποία δήλωσε ότι αμφισβητεί πλήρως τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Public Issue, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση η διαφορά που δίνει η δημοσκόπηση και ότι «τα γκάλοπ ασκούν και ένα είδος προπαγάνδας», η Public Issue ανέφερε σε μήνυμα της στο twitter πως «προπαγάνδα είναι η συγκάλυψη της πραγματικότητας και όχι η αποκάλυψη της».
Υπενθυμίζεται ότι η δημοσκόπηση της Public Issue που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών έδινε προβάδισμα 11 ποσοστιαίων μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ (36%) έναντι της ΝΔ (25%) με το ΣΥΡΙΖΑ να φέρεται να λαμβάνει 146 έδρες και τη ΝΔ 66 έδρες.
Παράλληλα, η δημοσκόπηση ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προελαύνει στη μεσαία τάξη, καθώς φερόταν να βρίσκεται πιο κοντά και να εκφράζει καλύτερα τα συμφέροντα της μεσαίας τάξης, των μισθωτών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, των ανέργων και των συνταξιούχων.
Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται πιο ικανός σε σχέση με τη ΝΔ να διαχειριστεί το ζήτημα του ελληνικού χρέους αλλά και τις προσπάθειες για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
Αντιθέτως η ΝΔ εμφανίζεται να είναι εξαρτημένη από τα οικονομικά συμφέροντα ενώ αναφορικά με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ κοινή διαπίστωση είναι ότι διέρχονται μια φάση κρίσης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης