Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Στις εφεδρείες για την ανάκαμψη της οικονομίας ανήκουν τα 11,5 δις ευρώ του ΤΧΣ – Συνάντηση με Στουρνάρα (ΤτΕ)

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Στις εφεδρείες για την ανάκαμψη της οικονομίας ανήκουν τα 11,5 δις ευρώ του ΤΧΣ – Συνάντηση με Στουρνάρα (ΤτΕ)
Στο επίκεντρο της συνάντησης τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια
Την άποψη ότι «τα 11,5 δις ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ανήκουν στις εφεδρείες, στην προσπάθεια που κάνει η χώρα για την ανάκαμψη της οικονομίας» εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης κατόπιν της συνάντησης που είχε σήμερα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα.
Όπως έγινε γνωστό, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το ζήτημα των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων.
«Οι τράπεζες δεν πρέπει να συνεχίζουν να χρηματοδοτούν επιχειρήσεις που δεν προσφέρουν τίποτε στο λαό. Είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει, θα πρέπει να μην υπάρχουν τέτοιου είδους εταιρείες ζόμπι, και θα καταθέσουμε πρόταση γι’ αυτό στην κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Θεοδωράκης.
Μάλιστα ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι εκπλήσσεται με τις προτάσεις για οριζόντιες λύσεις που διαπιστώνει ότι γίνονται στην υπόθεση των κόκκινων δανείων.
Σημειώνεται πως ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, στο πλαίσιο των επαφών που έχει με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων αναφορικά με τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης