Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκλωβισμένος στο μνημονιακό αδιέξοδο ο Σαμαράς - Δεν μπορεί να δεσμεύσει τον ελληνικό λαό σε νέα συμφωνία

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Εγκλωβισμένος στο μνημονιακό αδιέξοδο ο Σαμαράς - Δεν μπορεί να δεσμεύσει τον ελληνικό λαό σε νέα συμφωνία
Η συνάντηση της κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ της δήθεν εξόδου από το μνημόνιο, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι εγκλωβισμένος στο μνημονιακό αδιέξοδο και δεν μπορεί να δεσμεύσει τον ελληνικό λαό σε μια νέα συμφωνία, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας τη συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι.
«Η συνάντηση της κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ της δήθεν εξόδου από το μνημόνιο», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Προσφέροντας πρόσθετες περικοπές δαπανών στην τρόικα, η κυβέρνηση ισοπεδώνει κάθε προσδοκία που η ίδια είχε προσπαθήσει να καλλιεργήσει για αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής.
Εγκλωβισμένος στο μνημονιακό αδιέξοδο, όμηρος των απαιτήσεων των δανειστών, ο πρωθυπουργός δεν θέλει και δεν μπορεί να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας.
Την ίδια στιγμή, όμως, μια κυβέρνηση που καταρρέει δεν μπορεί και να δεσμεύσει τον ελληνικό λαό σε μια νέα μνημονιακή συμφωνία, αφού αυτή θα ακυρωθεί στην πράξη από την ψήφο του», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης