Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδει το δείπνο Τσίπρα με Γ. Αγγελοπούλου και Μ. Λάτση – Σκληρή κριτική σε «αναξιόπιστα» δημοσιεύματα

ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδει το δείπνο Τσίπρα με Γ. Αγγελοπούλου και Μ. Λάτση – Σκληρή κριτική σε «αναξιόπιστα» δημοσιεύματα
Χαρακτηρίζει απολύτως ψευδές το σχετικό δημοσίευμα και ζητεί την ανάκληση του
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και με κατηγορηματικό ύφος ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του διαψεύδει δημοσίευμα ενημερωτικής ιστοσελίδας στο οποίο φέρεται ο Αλ. Τσίπρα να συμμετείχε σε δείπνο με τις κ. Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση σε πριβέ κλαμπ του Κολωνακίου.
Το δημοσίευμα που δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια προκάλεσε την έντονη ενόχληση στην ηγεσία της Κουμουνδούρου που προχώρησε σε άμεση διάψευση.
Στην ανακοίνωση – διάψευση μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι  το συγκεκριμένο δημοσίευμα «Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση – διάψευση του ΣΥΡΙΖΑ:

Σε κεντρικό δημοσίευμα ηλεκτρονικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές και πρέπει να ανακληθεί.
Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον τελευταίο καιρό «ανακαλύπτει» με την ίδια ευκολία από συναντήσεις μέχρι εσωκομματικές διαφωνίες, χωρίς κανένα σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία.
Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, έκανε λόγο για “προβοκάτσια”, αναφορικά με δημοσίευμα περί συνάντησης του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με επιχειρηματίες στο Κολωνάκι.
“Το προβοκατόρικο iefimerida γράφει για υποτιθέμενο “γεύμα” Τσίπρα στο Κολωνάκι.
Όσο ο Σύριζα δυναμώνει θα δουν πολλά τα μάτια μας”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης