Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Γιακουμάτος (υφ. Ανάπτυξης) για την τρόικα: Άντε να πάνε στο διάολο να τελειώνουμε!

Γ. Γιακουμάτος (υφ. Ανάπτυξης) για την τρόικα: Άντε να πάνε στο διάολο να τελειώνουμε!
Παράλληλα τόνισε ότι τα κυβερνητικά στελέχη πάνε μελετημένα για τις διαρπαγματεύσεις
Σε σκληρή γλώσσα σχολίασε την αυριανή συνάντηση της τρόικα με κυβερνητικά στελέχη στο Παρίσι, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος.
Ειδικότερα ο κ. Γιακουμάτος τόνισε ότι «δεν είναι τυχαίο που πάνε στο Παρίσι... Το Παρίσι είναι η πόλη του φωτός... Άντε να τους φωτίσει ο Θεός να πάνε στο διάολο να τελειώνουμε».
«Οι δικοί μας πάνε μελετημένοι... Έχουμε απτό παράδειγμα τον προϋπολογισμό του 2013... Σκούζανε συνέχεια για και διαψεύστηκαν... Δεν υπάρχει δημοσιονομικό έλλειμμα θα τούς το αποδείξει ο κ. Χαρδούβελης».
Όσον αφορά θέματα του υπουργείου του, τόνισε ότι η τιμή του γάλακτος έχει πέσει στα 96 με 98 λεπτά, αλλά πρόσθεσε ότι δεν τον χαροποιεί αυτό, γιατί μπορεί να πέσει και άλλο. «Υπάρχουν και προσφορές και εκπτώσεις στο γάλα» πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στο παραεμπόριο, ο υφυπουργός επισήμανε ότι χάνονται 15 – 17 δισ. ευρώ. «Είναι πρόκληση για μένα αυτό το θέμα... Χτυπάμε τη μαρίδα και το γόνο, δεν φτάνει, καρχαρίες είναι τα τελωνεία και οι πύλες εισόδου. Εκεί είναι το αίτιο» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι υπάρχει συνεννόηση με τα συναρμόδια υπουργεία για μέτρα αντιμετώπισης του παρεμπορίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης