Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μήνυμα στήριξης στη Δημοκρατική Παράταξη από 7 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - «Με στόχο ένα προοδευτικό σχέδιο για την μεταμνημονιακή Ελλάδα»

Μήνυμα στήριξης στη Δημοκρατική Παράταξη από 7 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - «Με στόχο ένα προοδευτικό σχέδιο για την μεταμνημονιακή Ελλάδα»
Οι 7 βουλευτές υπενθυμίζουν τη φράση του Ανδρέα Παπανδρέου: «Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. έλαχε ο κλήρος να ηγηθεί της Δημοκρατικής Παράταξης»
Mύνημα στήριξης στο εγχείρημα της Δημοκρατικής Παράταξης αποστέλλουν με δημόσια κοινή δήλωσή τους επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα οι 7 βουλευτές υπενθυμίζουν τη φράση του Ανδρέα Παπανδρέου: «Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. έλαχε ο κλήρος να ηγηθεί της Δημοκρατικής Παράταξης».
Τη κοινή δήλωσή υπογράφουν οι Ιωάννης Δριβελέγκας, Δημήτρης Κρεμαστινός, Ιωάννης Κουτσούκος, Χρήστος Γκόγκας, Μιχάλης Κασσής, Δημήτρης Σαλτούρος και Πύρρος Δήμας.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση:
Βρισκόμαστε στο τέλος μιας επώδυνης, αλλά αναγκαίας για τη χώρα πορείας, όπως τη δρομολόγησε το ΠΑΣΟΚ το 2010. Την υπηρετήσαμε με συνέπεια, παρά τις επιμέρους προσωπικές μας απόψεις και πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη ολοκλήρωσή της θα δικαιώσει τους κόπους και τις θυσίες του λαού μας, αλλά και τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα η συμπαράταξη του ΠΑΣΟΚ με όλους, όσοι στρατευθούν στο εγχείρημα της Δημοκρατικής Παράταξης, αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να εκφράσουμε τις διάσπαρτες δυνάμεις του κόσμου της κεντροαριστεράς και μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, με σεβασμό στην κάθε άποψη, να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό ένα προοδευτικό σχέδιο για την μεταμνημονιακή Ελλάδα.
Άλλωστε, ας θυμηθούμε ό,τι είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου: «Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. έλαχε ο κλήρος να ηγηθεί της Δημοκρατικής Παράταξης».
Επομένως, στη φάση αυτή και με αυτά τα δεδομένα, οφείλουμε όλοι και ιδίως όσοι είχαν την πρώτη ευθύνη για τις αποφάσεις της τελευταίας πενταετίας, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να λειτουργήσουμε με το απαραίτητο πνεύμα ενότητας, χωρίς επιστροφή σε ξεπερασμένες από τα πράγματα αντιπαραθέσεις, που δεν εξυπηρετούν ούτε τη χώρα ούτε την παράταξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης