Πολιτική

Έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την υπόθεση του χρηματισμού βουλευτών

Έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την υπόθεση του χρηματισμού βουλευτών
Με απόφαση του προέδρου της Βουλής Χρήστου Μαρκογιαννάκη
Την επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής συγκαλεί εκτάκτως την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρός της Χρήστος Μαρκογιαννάκης για το θέμα του χρηματισμού βουλευτών.
Μετά τις σχετικές καταγγελίες της βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου και του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου περί απόπειρας χρηματισμού της βουλευτού εν όψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας αποφάσισε να ανοίξει το θέμα στην επιτροπή προκειμένου να εξετασθεί το ζήτημα.
Σημειώνεται ότι η κα. Ξουλίδου θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου προκειμένου να καταθέσει για τα όσα κατήγγειλε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή περί απόπειρας δωροδοκίας της.
Βάσει των όσων έχει καταγγείλει η κα. Ξουλίδου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με στέλεχος της ΝΔ, της έγινε η πρόταση «με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της» προκειμένου να ψηφίσει για ΠτΔ, προσθέτοντας ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο της ανέφερε ότι «τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια».
Μάλιστα, η κα. Ξουλίδου έχει δηλώσει ότι κατά την επαφή της αυτή με το εν λόγω στέλεχος της ΝΔ, αυτό της δήλωσε ότι ο Π. Μελάς, βουλευτής των ΑΝΕΛ έχει χρηματιστεί για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Τις κατηγορίες αυτές τις απορρίπτει με κατηγορηματικό τρόπο ο κ. Μελάς, κάνοντας λόγο για αισχρά ψεύδη, ενώ όπως ανακοίνωσε, έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης