Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημόσια παρέμβαση ετοιμάζει ο Βενιζέλος εν όψει της ίδρυσης κόμματος από τον Γ. Παπανδρέου

Δημόσια παρέμβαση ετοιμάζει ο Βενιζέλος εν όψει της ίδρυσης κόμματος από τον Γ. Παπανδρέου
Ο Ευ. Βενιζέλος αναμένεται να στείλει μήνυμα ενότητας του ΠΑΣΟΚ
Δημόσια παρέμβαση ετοιμάζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, προκειμένου να προλάβει την ανακοίνωση της ίδρυσης του νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου.
Ο Ευ. Βενιζέλος αναμένεται να στείλει μήνυμα ενότητας του ΠΑΣΟΚ, με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών να είναι πιο πιθανό από ποτέ.
Πηγές από το περιβάλλον του Ευ. Βενιζέλου σημειώνουν πως ο πρόεδρος του κόμματος θα υποστηρίξει πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί και το οφείλει στην ιστορία του να πάει ενωμένο στις εκλογές αυτές, όποτε και αν γίνουν, και μετά υπάρχει αρκετός χρόνος να συζητηθούν όλα τα εσωκομματικά ζητήματα σε όλο το εύρος.
Ο Ευ. Βενιζέλος θα τονίσει επίσης ότι προέχει η ενότητα του ΠΑΣΟΚ αλλά και η ευθύνη όλων για την πορεία της χώρας, το οποίο θα είναι και το "μότο" αυτής της παρέμβασης του.
Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει την ίδρυση του νέου κόμματος μετά την Τρίτη και τελευταία ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμβρίου.
Πρόσωπα γνωστά από την πρωθυπουργική θητεία του Γ. Παπανδρέου θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος που ετοιμάζεται, ενώ δεν θα λείψουν και πολίτες που θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά την τύχη τους σε γενικές εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΕΡΙΤ, στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα είναι ο πρώην πρόεδρος της βουλής και πρώην βουλευτής Καστοριάς Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Γιώργος Πεταλωτής θα είναι υποψήφιος στην Κομοτηνή, ο Σωκράτης Ξυνίδης στην Ξάνθη και ο Μιχάλης Καρχιμάκης στο Λασίθι.
Υποψήφιοι θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες και νυν βούλευτές του ΠΑΣΟΚ ενώ στα ψηφοδέλτια θα υπάρχουν και πολλοί νέοι υποψήφιοι που θα δοκιμάσουν την τύχη τους για πρώτη φορά και σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ λένε ότι είναι "αξιόλογα στελέχη της κοινωνίας και της εργασίας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης