Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κρεμαστινός: Πρωτοβουλία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με στόχο να μεταπείσουν τον Γ. Παπανδρέου

tags :
Κρεμαστινός: Πρωτοβουλία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με στόχο να μεταπείσουν τον Γ. Παπανδρέου
 «Δεν έχει ξανασυμβεί» η διάσπαση ενός κόμματος σε προεκλογική περίοδο.
Να αποτρέψουν τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου από την ίδρυση νέου κόμματος, θα επιχειρήσουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Κρεμαστινός, μιλώντας στον Βήμα FM, σχετική πρωτοβουλία έχουν αναλάβει βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Κρεμαστινός τόνισε πως είναι «αδιανόητο» το ΠΑΣΟΚ να μην κατέβει ενωμένο στις εκλογές.
Επίσης τόνισε ότι «δεν έχει ξανασυμβεί» η διάσπαση ενός κόμματος σε προεκλογική περίοδο.
Εξέφρασε δε την ελπίδα του πως ο κ. Παπανδρέου θα «αποθαρρύνει» όσους «εισηγούνται» την ίδρυση νέου κόμματος.
Εν τω μεταξύ, δημόσια παρέμβαση ετοιμάζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, προκειμένου να προλάβει την ανακοίνωση της ίδρυσης του νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου.
Ο Ευ. Βενιζέλος αναμένεται να στείλει μήνυμα ενότητας του ΠΑΣΟΚ, με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών να είναι πιο πιθανό από ποτέ.
Πηγές από το περιβάλλον του Ευ. Βενιζέλου σημειώνουν πως ο πρόεδρος του κόμματος θα υποστηρίξει πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί και το οφείλει στην ιστορία του να πάει ενωμένο στις εκλογές αυτές, όποτε και αν γίνουν, και μετά υπάρχει αρκετός χρόνος να συζητηθούν όλα τα εσωκομματικά ζητήματα σε όλο το εύρος.
Ο Ευ. Βενιζέλος θα τονίσει επίσης ότι προέχει η ενότητα του ΠΑΣΟΚ αλλά και η ευθύνη όλων για την πορεία της χώρας, το οποίο θα είναι και το "μότο" αυτής της παρέμβασης του.
Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει την ίδρυση του νέου κόμματος μετά την Τρίτη και τελευταία ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης