Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αβραμόπουλος: Δυσαναπλήρωτο το κενό του Σεραφείμ Φυντανίδη

Αβραμόπουλος: Δυσαναπλήρωτο το κενό του Σεραφείμ Φυντανίδη
Σε ηλικία 77 ετών "έφυγε" ο γνωστός δημοσιογράφος 
Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Σ. Φυντανίδη εξέφρασε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Σε ανακοίνωση του, σημειώνει πως «ο Σεραφείμ Φυντανίδης υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα, ένας άξιος λειτουργός του δημοκρατικού μας πολιτισμού, που διέγραψε μια μακρά και λαμπρή πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας, συνεισφέροντας με την καθαρή και ελεύθερη σκέψη του στην εμβάθυνση της δημοκρατικής λειτουργίας του ελληνικού τύπου.
Με την ψύχραιμη ματιά και την καθαρή φωνή που τον διέκρινε πάντα, ταυτίσθηκε για δεκαετίες με την ιστορική διαδρομή της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ». Με τη γνώση, την πείρα και το δημόσιο ήθος του, συνέβαλλε στην εμπέδωση της αξιοπιστίας και της εγκυρότητας της εφημερίδας, καθώς και στην υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.
Η απώλεια του καταξιωμένου αυτού ανθρώπου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη μεγάλη δημοσιογραφική οικογένεια. Θα αποτελεί όμως πάντα ένα λαμπρό παράδειγμα για τις νέες γενιές δημοσιογράφων.
Ο Σεραφείμ θα λείψει στην οικογένειά του. Και αυτές τις ώρες που συνοδεύουν τον βαθύ και αξεπέραστο πόνο που προκαλεί αυτός ο αποχωρισμός ζωής, θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου συμπαράσταση και τα θερμότατα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό του Βιργινία και στα παιδιά τους. Θα λείψει όμως και σε όλους εμάς και θα κρατά πάντα μια ξεχωριστή θέση στο νου, στη μνήμη και στην καρδιά μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης